Το ιστολόγιο Εφαρμογές στην βιομηχανία Το ιστολόγιο Εφαρμογές στην βιομηχανία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το ιστολόγιο Εφαρμογές στην βιομηχανία



Μια αξιόλογη προσπάθεια εκπαίδευσης αυτοματισμού βιομηχανικού PLC με απλά λόγια του κ. Χρήστου Παπαζαχαρία,
Tα βιβλία που σας οδηγούν με απλά βήματα στον τρόπο σκέψης του σύγχρονου αυτοματισμού με P.L.C..





Μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια, τo 1o e-book της ανανεωμένης σειράς "Εφαρμογές στην βιομηχανία" με τίτλο: "Τεχνολογία PLC", του Χρήστου Παπαζαχαρία, για τον λογικό ελεγκτή Μ221 και το λογισμικό Ecostruxure Machine Expert Basic και τον προγραμματισμό σε Ελληνική γλώσσα, είναι έτοιμο και είναι on-line, σε ηλεκτρονική μορφή και με ανανεωμένη εμφάνιση!

Η σειρά των βιβλίων "Εφαρμογές στην βιομηχανία" δημιουργήθηκε με χρήση του προγραμματιζόμενου λογικού ελεγκτή (P.L.C.) Modicon M221 της Schneider Electric, ως φυσική εξέλιξη του PLC Twido που χρησιμοποιήθηκε στην έντυπη έκδοση των πρώτων 2 βιβλίων του συγγραφέα Χρήστου Παπαζαχαρία, με παραδείγματα από την καθημερινή ζωή της βιομηχανικής παραγωγής στην χώρα μας.
Για να αποκτήσετε το βιβλίο, απλά ακολουθείστε το link:
https://payhip.com/Industry

Για τους αναγνώστες των βιβλίων της σειράς "Εφαρμογές στην βιομηχανία" έχουμε και μια έκπληξη δίνοντας την δυνατότητα στους πρώτους 100 αναγνώστες να το αποκτήσουν στην μισή τιμή, σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας στο πεδίο
"Coupon code" τον εκπτωτικό κωδικό : Technology2020

Δίπλα στον εντυπωσιακό όγκο της υπάρχουσας βιβλιογραφίας σχετικά με τα συστήματα P.L.C. και την γλώσσα τους, ένα ακόμη βιβλίο θα φαινόταν ίσως περιττό. Παρόλα αυτά ο σκοπός της σειράς των βιβλίων "Εφαρμογές στην βιομηχανία" είναι διττός.

Απο την μια σαν σκοπό έχει να υπενθυμίσει στον αναγνώστη ορισμένα θέματα γύρω από την τεχνολογία P.L.C., τόσο σε επίπεδο υλικού (hardware), όσο και σε επίπεδο λογισμικού (software), και την γλώσσα που αυτή χρησιμοποιεί, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει στην βαθύτερη κατανόηση του αντικειμένου μέσω παραδειγμάτων και εφαρμογών βήμα προς βήμα.

Από την άλλη σαν σκοπό έχει να καταδείξει το ίδιο το λογισμικό, δηλαδή το πώς και κάτω απο ποιες συνθήκες δημιουργείται ένα πρόγραμμα, τι προβλήματα μπορεί να παρουσιάστουν κατά την πορεία της δημιουργίας ενός προγράμματος και πώς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε, όπως και το να δικαιολογηθούν οι όποιες επιλογές γίνονται για την ολοκλήρωση ενός προγράμματος.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά των βιβλίων "Εφαρμογές στην βιομηχανία" δημιουργήθηκε με χρήση του προγραμματιζόμενου λογικού ελεγκτή (P.L.C.) Modicon M221 της Schneider Electric, ως φυσική εξέλιξη του PLC Twido που χρησιμοποιήθηκε στην έντυπη έκδοση των πρώτων 2 βιβλίων του συγγραφέα Χρήστου Παπαζαχαρία, με παραδείγματα από την καθημερινή ζωή της βιομηχανικής παραγωγής στην χώρα μας.
http://papazacharias.blogspot.com/


Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις