Μικροαυτόματοι (MCBs) Μικροαυτόματοι (MCBs)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Μικροαυτόματοι (MCBs)




Οι μικροαυτόματοι διακόπτες προστατεύουν τις εγκαταστάσεις από υπερφόρτιση και βραχυκύκλωμα, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και ασφάλεια κατά το χειρισμό.
 Η σειρά S200 System pro M compact περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα διακοπτών προστασίας για θερμική και μαγνητική προστασία καλωδίων.



Τι συμβαίνει όταν το ρεύμα υπερφόρτωσης προκαλεί διακοπή, τα βασικά μέρη του MCB και τους τύπους μικροδιακοπτών.


Διαθέτουν δύο διαφορετικούς μηχανισμούς απόζευξης, το μηχανισμό θερμικής απόζευξης με καθυστέρηση για προστασία από υπερφόρτιση και το μηχανισμό μαγνητικής απόζευξης με στιγμιαία ενεργοποίηση για προστασία από βραχυκύκλωμα.




Η ΑΒΒ διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της μελέτης, της εξέλιξης και της κατασκευής σύγχρονου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Η προσφορά της περιλαμβάνει προϊόντα ικανά να καλύψουν κάθε είδους ηλεκτρολογική εφαρμογή (βιομηχανική, κτιριακή, οικιακή, ανανεώσιμων μορφών ενέργειας, ναυτιλιακή κ.α.).


Στη συγκεκριμένη σελίδα θα βρείτε ένα σύνολο εργαλείων για τον μελετητή που περιλαμβάνει Τεχνικές Προδιαγραφές προϊόντων Μέσης και Χαμηλής Τάσης, καθώς και Τεχνικές Εκδόσεις που αναλύουν ηλεκτρολογικά θέματα, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Παράλληλα έχετε στη διάθεσή σας ένα ολοκληρωμένο λογισμικό πακέτο, απαραίτητο βοήθημα για τον σχεδιασμό, την επιλογή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, τη διαστασιολόγηση και την υλοποίηση των ηλεκτρολογικών έργων.

 
Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις