Η ομαδα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ στο Facebook Η ομαδα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ στο Facebook

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η ομαδα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ στο Facebook


Συνεχίζω το αφιέρωμα στις ομάδες ηλεκτρολόγων στα sosial media
Όπως αναφέρθηκα σε προηγουμενο αρθρο
 (Δεν θα μπορούσε το επάγγελμα μας να μην έχει  ομάδες στο  Facebook που μέσα από εκεί ενημερωνόμαστε μοιραζόμαστε διάφορα τεχνικά θέματα έχουμε τις  (κόντρες) με την καλή ε νια και διφωνίες μας ειναι στην καθημερινότητα  μας ).


Οι ομάδες έχουν αξιόλογους και δραστήριους διαχειριστές που προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας.

Η ομαδα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ειναι πλέον η πιο γνωστή στο Facebook με πέντε διαχειριστές και φυσικα ήταν η πρώτη ομάδα με ιδρυτή τον συνάδελφο  Pantelis Mastorakis που με μεράκι και κόπο έχτισε τα θεμέλια αυτής της ομάδας και μετά ανάλαβε κύριο ρόλο άλλος ένας ανήσυχος ηλεκτρολόγος Petrakis Konstantinos στην πορεία η ομάδα με τα πολλά μέλη της ήθελε και άλλους διαχειριστες που ειναι
Electricalnews GR

Dimitris Aggelis
Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης
Εαν ξέχασα κανέναν να με συγχωρεση και να μου στείλουν τα ονόματα τους 
Για την ιστορία η ομάδα ΗΛΕΚΤΟΛΟΓΟΙ ειναι η πρώτη ομάδα στο  Facebook και μέσα μια ομάδα υπάρχουν διάφορες γνώμες που καμιά φορά έρχονται σε ρήξη με κάποιους που αποχωρούν και κάνουν άλλες ομάδες καλώντας τους συνάδελφους να μπουν και στην άλλη ομάδα που δούμε σε άλλο αρθρο αργότερα.

Κανόνες ομάδας από τους διαχειριστές
1
Να είστε καλοπροαίρετοι και ευγενικοί
Συμμετέχουμε όλοι μαζί σε αυτή την ομάδα δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον. Ας δείχνουμε σε όλους σεβασμό. Οι υγιείς διαφωνίες είναι φυσιολογικές, αλλά η ευγένεια είναι πάντα απαραίτητη.


2
Δεν επιτρέπονται προωθήσεις ή σπαμ
Δώστε περισσότερα από όσα παίρνετε από αυτή την ομάδα. Δεν επιτρέπεται η προσωπική προώθηση με άμεσο τρόπο, τα σπαμ και οι σύνδεσμοι που δεν σχετίζονται με το περιεχόμενο της ομάδας.
3
Να σέβεστε το απόρρητο όλων
Η συμμετοχή σε αυτή την ομάδα προϋποθέτει την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Οι αυθεντικές συζητήσεις χρηστών που εκφράζουν τη γνώμη τους κάνουν τις ομάδες ενδιαφέρουσες, αλλά μπορούν επίσης να αφορούν ευαίσθητα και ιδιωτικά θέματα. Οτιδήποτε κοινοποιείται στην ομάδα πρέπει να παραμένει εντός της ομάδας.
4
Αγοραπωλησίες
Η ομάδα είναι πρόθυμη να βοηθήσει επαγγελματίες ιδιώτες, να προβούν στην πώληση υλικών, εξοπλισμού και εργαλείων, όχι σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά στα πλαίσια διευκόλυνσης κι εξυπηρέτησης.Τα αγαθά δεν πρέπει να φέρουν τιμές.Οι συνεννοήσεις θα γίνονται με προσωπικά μηνύματα και δικιά σας ευθύνη
5
Επικίδνυνότητα επαγγέλματος.
Το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου, είναι επικίνδυνο και μπορεί να ασκείτε μόνο από αδειούχους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους. Θα πρέπει να προσέχουμε που δίδουμε μια τεχνική πληροφορία ώστε να μην εκτελεστεί από μη αδειούχο άτομο, με δυσάρεστες συνέπειες.
6
Διαφημίσεις
Δεν επιτρέπονται οι άμεσες διαφημίσεις επαγγελματιών πάσης φύσεως και εταιριών καθώς και προϊόντων. Επιτρέπεται η έμμεση διαφήμιση-προβολή, χωρίς link, που δίδει πληροφορίες και περιγραφές για νέες τεχνολογίες, υλικά και τεχνικές και προβλήματα είτε τεχνικά είτε κλαδικά.
7
Διαγραφή δημοσίευσης
Αν η δημοσίευση σας διαγραφεί και δεν περιέχει άμεση διαφήμιση,σπαμ, ύβρις, επανάληψη, κακόβουλο ή επικίνδυνο περιεχόμενο, τότε ή θα υπάρχει ειδικός λόγος ή κάποιο άλλο μέλος της ομάδας, έχει προβεί σε αναφορά.
8
Έλλειψη περιγραφής και τεχνικής πληροφορίας
Δεν υπάρχει περιγραφή, χρησιμότητα ή τεχνική πληροφορία όπως αρμόζει στο χαρακτήρα και το περιεχόμενο της ομάδας. Παρακαλούμε διορθώστε ή συμπληρώστε και αναδημοσιεύσετε.

Θα συνεχίσω αυτό το αφιέρωμα των ομάδων ηλεκτρολόγων ......
Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις