Ενημέρωση για το δημοσιευμένο ΦΕΚ με τις αλλαγές στην ΚΥΑ και τις Διατάξεις Διαφορικού Ρεύματος Ενημέρωση για το δημοσιευμένο ΦΕΚ με τις αλλαγές στην ΚΥΑ και τις Διατάξεις Διαφορικού Ρεύματος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ενημέρωση για το δημοσιευμένο ΦΕΚ με τις αλλαγές στην ΚΥΑ και τις Διατάξεις Διαφορικού Ρεύματος



Λίγες ημέρες πριν το τέλος της προηγούμενης χρονιάς (2019) δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης αλλαγές στην Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τις Διατάξεις Διαφορικού Ρεύματος (ΔΔΡ) και αλλαγές για τα έντυπα της Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ).

Την Πέμπτη στις 20 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα εκπαίδευσης της e-dreams στο Γαλάτσι, ο αγαπημένος μας Γιώργος Σαρρής παρουσίασε και εξήγησε τις αλλαγές αυτές στους συνεργάτες της e-dreams.

 Μαγνητοσκοπήσαμε αυτή τη συνάντηση του e-dreams network και των καλεσμένων μας, και σήμερα, ως αντίδοτο στη κατάσταση που περνάμε, μοιράζουμε δωρεάν αυτό το πολύτιμο υλικό, όπως θα διαπιστώσετε
αν αφιερώσετε 2 ώρες για την παρακολούθηση του video. 

Οι αλλαγές της ΚΥΑ έχουν επίδραση σε όλες τις ηλεκτρικές μας εγκαταστάσεις και, όταν οι επαγγελματικές μας λειτουργίες ξαναμπούν σε κανονικό ρυθμό, θα χρειαστούμε κάθε πληροφορία για να γινόμαστε καλύτεροι να μειώνουμε τα ρίσκα και να έχουμε ασφαλέστερες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
 Όσο προσπαθούμε κάτι θα πετύχουμε καλύτερο.

 Σημειώσεις: a) Σε κάθε χρήση του video αναφέρετε πρώτα την πηγή του και την εκπαιδευτική δραστηριότητα της e-dreams - Γεώργιος Τάτσης και Σία ΕΕ.

 b) Για οποιαδήποτε τεχνική ερώτηση απευθυνθείτε απευθείας στο site του Γιώργου Σαρρή (ξεκινήστε από εδώ http://www.sarrisg.gr/n/index.php?Hle...). 

Τυχόν ερωτήσεις στα σχόλια δεν θα απαντώνται από εμάς που έχουμε τη διαχείριση του λογαριασμού. 
c) Ευχαριστούμε και πάλι τους Αντώνη Σαλευρή και Γιώργο Σαρρή που επέτρεψαν να γίνει και να μαγνητοσκοπηθεί αυτή η βραδιά.




Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις