Το ντοκιμαντέρ “The Real Robokids” Το ντοκιμαντέρ “The Real Robokids”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το ντοκιμαντέρ “The Real Robokids”

  

Αναδεικνύοντας τους πραγματικούς ήρωες της εκπαιδευτικής ρομποτικής, το νέο ντοκιμαντέρ της COSMOTE, με τίτλο “The Real Robokids, καταγράφει την πορεία των ομάδων που 


εκπροσώπησαν την Ελλάδα στη φετινή Ολυμπιάδα -αποδεικνύοντας τις δυνατότητες της χώρας μας στον τομέα του STEM-και τη συναρπαστική τους εμπειρία στην κορυφαία αυτή διοργάνωση.

Το ντοκιμαντέρ θα προβάλλεται από τις 17 Ιανουαρίου 2020 στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube.

8 ΟΜΑΔΕΣ. 1 ΕΛΠΙΔΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ.
Ακολούθησε την πορεία προς τη νίκη, των αληθινών ROBOKIDS. Των ελληνικών ομάδων που κέρδισαν την πρόκριση για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στο Γκιόρ της Ουγγαρίας και πέτυχαν τη μεγαλύτερη νίκη για την Ελλάδα, στην ιστορία των Ολυμπιάδων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Ζήσε μαζί τους την ομαδικότητα, το πάθος, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τις φιλίες και τον ενθουσιασμό της διαδρομής και δες πώς η ελληνική αποστολή κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης (μαζί με τη Ρωσία), κατακτώντας τα περισσότερα μετάλλια, ανάμεσα σε 73 χώρες.


Περισσότερες πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ “The Real Robokids” αλλά και τη συνεισφορά της COSMOTE στην εκπαιδευτική ρομποτική και το STEM μπορείτε να βρείτε στο ομώνυμο site: www.therealrobokids.gr


Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις