Ο λαμπτήρας LED Philips SceneSwitch Ο λαμπτήρας LED Philips SceneSwitch

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ο λαμπτήρας LED Philips SceneSwitch


Και ο σωστός φωτισμός δεν είναι απλά θέμα «ατμόσφαιρας», είναι ζήτημα υγείας.

 Ειδικά στο σπίτι ή ακόμα και στο χώρο εργασίας σου μπορείς να ελέγξεις το φως, να το ρυθμίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου, από έντονο φως σε ενδιάμεσο φως ή σε ακόμα πιο χαμηλό και θερμό φως, γεμάτο ζεστασιά.

 Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται κανένα «ξήλωμα» ή πρόσθετη εγκατάσταση.

Η Philips Lighting, που γνωρίζει καλά την ανάγκη για σωστό φωτισμό δημιούργησε για όλους εμάς την εμπειρία SceneSwitch. Μερικές φορές θέλεις απλά με μία κίνηση να προσαρμόσεις το φως στη δραστηριότητά σου, ώστε να είναι κατάλληλη για ό,τι κάνεις εσύ ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με έναν λαμπτήρα LED Philips SceneSwitch, μπορείς να αλλάξεις εύκολα τη ρύθμιση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσεις τον διακόπτη (και το Play στο παρακάτω βίντεο:)

Οι λαμπτήρες LED της Philips Lighting αποδίδουν φως εξαιρετικής ποιότητας για κάθε περίσταση.

Από ρομαντικό φωτισμό για μια ζεστή βραδιά έως ζωηρό φωτισμό για να διαβάζεις ή να φωτίζεις ειδικά αντικείμενα.
 Οι λαμπτήρες LED προσφέρουν όλα όσα αναζητάς. Ταιριάζουν στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα ή στο σαλόνι και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα προσθέτοντας χαρακτήρα και ζωή στο σπίτι. Θες κι άλλα;

Δεν τρεμοπαίζουν και έχουν υψηλό δείκτη απόδοσης χρωμάτων που εξασφαλίζει το ότι βλέπεις τα αντικείμενα στα πραγματικά, φυσικά τους χρώματα.
Ο σχεδιασμός και η ποιότητα κατασκευής τους σέβονται πραγματικά τα μάτια σου.
Ένας καλαίσθητος καναπές, ένα ντιζαϊνάτο τραπέζι, μία high-tech τηλεόραση είναι μερικά από τα αντικείμενα στα οποία επενδύουμε χωρίς δεύτερη σκέψη όταν εξοπλίζουμε το σπίτι μας.

Αλλά αν το καλοσκεφτείς τίποτα από όλα αυτά δε δείχνει άψογο και δεν το απολαμβάνουμε στο 100% όταν ο φωτισμός είναι λάθος.

Ο κατάλληλος φωτισμός δεν είναι πολυτέλεια. Είναι προϋπόθεση καλής ζωής.
Αλλάξτε το φως, φτιάξτε την ατμόσφαιρα
Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με έναν λαμπτήρα, χρησιμοποιώντας απλά τον υφιστάμενο διακόπτη. Σε αντίθεση με τους τυπικούς λαμπτήρες LED, αυτοί οι λαμπτήρες Philips προσφέρουν πολλαπλές ρυθμίσεις, χωρίς να χρειάζεται να τοποθετήσετε ρυθμιστή έντασης.Philips SceneSwitch LED, λειτουργεί με τον
υφιστάμενο διακόπτη

Μερικές φορές θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα, ώστε να είναι κατάλληλη για ό,τι
κάνετε.
 

Με έναν λαμπτήρα LED Philips SceneSwitch, μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τη ρύθμιση, από έντονο φως σε φυσικό φως ή σε μια θερμή λάμψη γεμάτη ζεστασιά.

Πώς λειτουργεί

 Τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

 Έτσι μπορείτε να αλλάξετε το φωτισμό, από λειτουργικό φωτισμό σε φυσικό φωτισμό και θερμό φωτισμό.


Αυτόματη απομνημόνευση –ενσωματωμένο ολοκληρωμένο μνήμης

 Ο λαμπτήρας μπορεί να απομνημονεύσει την τελευταία σας ρύθμιση αυτόματα, εάν ο διακόπτης απενεργοποιηθεί για περισσότερο από 6 δευτερόλεπτα.


 Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις