Ο αισθητήρας SKF Pulse Ο αισθητήρας SKF Pulse

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ο αισθητήρας SKF Pulse



Η SKF Pulse συνδυάζει έναν φορητό αισθητήρα με μια εφαρμογή για κινητά, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν τον περιστροφικό εξοπλισμό και την υγεία του μηχανήματος για να προβλέψουν προβλήματα και να βελτιώσουν την αξιοπιστία τους πριν επηρεαστούν οι λειτουργίες.

Για περισσότερες αναλύσεις, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν απευθείας έλεγχο SKF Pulse μέσω της εφαρμογής.

Το αίτημα απευθύνεται σε ένα κέντρο διάγνωσης της SKF, όπου οι εμπειρογνώμονες αναλύουν εξ αποστάσεως τα δεδομένα του μηχανήματος και ανταποκρίνονται με τις προτεινόμενες διορθωτικές ενέργειες, εφόσον απαιτείται.


Το SKF Pulse διαθέτει μια οπτική διεπαφή που καθοδηγεί τους χρήστες μέσω της διαδικασίας συλλογής δεδομένων. Οι χρήστες εισάγουν πληροφορίες στοιχείων που ρυθμίζουν αυτόματα τα όρια συναγερμού με βάση τα πρότυπα ISO. Τα κατώτατα όρια μπορούν επίσης να προσαρμοστούν εάν είναι επιθυμητό.

Ο αισθητήρας SKF Pulse διαθέτει:

Μετρήσεις ταχύτητας, επιτάχυνσης και θερμοκρασίας του περιστρεφόμενου εξοπλισμού
Επικοινωνία Bluetooth με κινητές συσκευές iOS
Ισχυρό βιομηχανικό σχέδιο - δοκιμή πτώσης έξι ποδιών και ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη (IP65)
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (με κανονική χρήση οκτώ ωρών)


Σχεδιασμένο για διευθυντές και προσωπικό MRO σε διάφορες βιομηχανίες -συμπεριλαμβανομένων τροφίμων και ποτών, τσιμέντου, θαλάσσης, πετρελαίου και φυσικού αερίου, χαρτοπολτού και χαρτιού, χάλυβα, εξόρυξης, χημικής επεξεργασίας και άλλων βιομηχανιών - το SKF Pulse αποτελεί σημείο εισόδου για προληπτική συντήρηση DIY πρόγραμμα.

Τα απεριόριστα περιουσιακά στοιχεία μπορούν να παρακολουθούνται με έναν αισθητήρα. Για επιπλέον κλιμάκωση, μπορούν να προστεθούν περισσότεροι αισθητήρες ως μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος ανάλυσης κραδασμών.
Οι πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα και τα στοιχεία ενεργητικού μπορούν να μοιράζονται σε όλη την εγκατάσταση.



Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις