Το Home Connect Το Home Connect

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το Home Connect





Με το Home Connect, μπορείτε να ελέγχετε τις οικιακές συσκευές σας πανεύκολα: Από το πλυντήριο ρούχων μέχρι το φούρνο, την καφετιέρα ή την ηλεκτρική σκούπα.
Η εφαρμογή Home Connect σας προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες ανά πάσα στιγμή.
Μπορεί όχι μόνο να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει τις συσκευές σας, αλλά και να επιλέξει προγράμματα, να ρυθμίσει χρονοδιακόπτες, να θέσει συσκευές σε λειτουργία eco κι άλλα πολλά.



Μάθετε πώς το Home Connect μπορεί να βοηθήσει το σπίτι σας να γίνει πιο αποδοτικό και πιο ασφαλές, απλά με το άγγιγμα ενός κουμπιού.
Με το Home Connect, έχετε στη διάθεσή σας όχι μόνο τις εκτενείς λειτουργίες της εφαρμογής, αλλά και τις υπηρεσίες των συνδεδεμένων συνεργατών του οικοσυστήματος του Home Connect.


Ψύξη και κατάψυξη



Φρέσκες ιδέες για φρέσκα τρόφιμα: Ελέγξτε το περιεχόμενο του ψυγείου σας ενώ είστε έξω, ελέγξτε τη θερμοκρασία και χρησιμοποιήστε άλλες πρακτικές λειτουργίες
Μάθετε περισσότερα


Μαγείρεμα και ψήσιμο



Με το Home Connect, το μαγείρεμα και το ψήσιμο γίνονται παιχνιδάκι. Με αμέτρητες συνταγές που μπορείτε να στείλετε απευθείας στον φούρνο ή την εστία, καθώς και άλλες έξυπνες λύσεις.
Μάθετε περισσότερα


Καφετιέρες
 

Με το Home Connect, μπορείτε να γίνετε κορυφαίος barista, ελέγχοντας την καφετιέρα με Home Connect μέσω της εφαρμογής.
Μάθετε περισσότερα


Λήψη εφαρμογής Home Connect

Μπορείτε να ελέγχετε τις σημαντικές λειτουργίες των οικιακών συσκευών σας με μία εφαρμογή, ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.
 Δοκιμάστε την έκδοση επίδειξης της εφαρμογής τώρα – δεν χρειάζεται να έχετε ήδη συσκευές Home Connect.
Εφαρμογή για iPhone
Εφαρμογή για Android
Δείτε περισσότερα την ιστοσελίδα

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις