Το νέο SIEMENS "7KT-PAC1200" Το νέο SIEMENS "7KT-PAC1200"

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το νέο SIEMENS "7KT-PAC1200"



Μέτρηση ενέργειας ανά γραμμή (ανά ασφάλεια)!


Το νέο SIEMENS "7KT-PAC1200" είναι μια πολύ οικονομική και αποδοτική λύση για την μέτρηση ενέργειας σε κατοικίες, γραφεία, εμπορικά κέντρα και άλλες κτιριακές υποδομές.

Σας δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσετε με ακρίβεια την ισχύ που απαιτείται σε κάθε σημείο εγκατάστασης, με πολύ χαμηλό κόστος αφού το σημείο μέτρησης


σε μια εγκατάσταση με έως και 96 σημεία μέτρησης, μπορεί να φτάσει στο πολύ μικρό ποσό των ~60€ / σημείο μέτρησης (σε τιμή καταλόγου).

Η φιλοσοφία του είναι πάρα πολύ απλή και η εγκατάστασή του ακόμα ευκολότερη, αφού αποτελείται από τον DataManager ράγας 7KT1260, ο οποίος διαθέτει επικοινωνία Modbus TCP-IP (Ethernet).

Η κατανάλωση ενέργεια μετράται από μικρούς M/Σ έντασης οι οποίοι συνδέονται κουμπωτά πάνω στην Senson Bar και κάθε Sensor (M/Σ έντασης) διαβάζει την διαρρέουσας ένταση από τον κάθε μικροαυτόματο της εγκατάστασης.

Οι Sensor Bars βγαίνουν σε έκδοση 3,6,9,και 12 υποδοχών για τους Sensors και οι Sensors βγαίνουν σε εκδόσεις έως 40Α και εώς 63Α.

Κυριότερα Benefits:


• Μέτρηση ανεξάρτητων αναχωρήσεων – με αυτό το τρόπο ανιχνεύουμε και συγκρίνουμε τις καταναλώσεις μας άμεσα.

• Ανίχνευση και καταγραφή αιχμών κατανάλωσης – με αυτό το τρόπο αποφεύγουμε τα υψηλές τιμολογήσεις λόγω αιχμών στην ζήτηση ισχύος.

• Web server and δωρεάν εφαρμογή για iOS και Android – με αυτό τον τρόπο έχουμε απεικόνηση της εγκατάστασης όπου κι αν βρισκόμαστε.

• Επεκτασιμότητα – εύκολα και γρήγορα μπορώ να προσθέσω επιπλέον σημεία μέτρησης

• 1 GB internal memory – έτσι μπορούμε για πάνω από ένα χρόνο να κάνουμε καταγραφή των δεδομένων.

Στο παρακάτω link μπορείτε πατώντας μέσα στον κωδικό προϊόντος να επιλέξετε και να δείτε και τα αντίστοιχα Product Datasheet

https://mall.industry.siemens.com/…/Cata…/Products/10289825…

Εδώ θα βρείτε το Demo Microsite, όπου μπορείτε να χειριστείτε διαδραστικά την εφαρμογή για να γνωρίσετε το περιβάλλον και την μοναδική ευελιξία που παρέχει:

http://w3.siemens.com/…/7KT_PAC1200_Demo/en/story_html5.html

Δείτε ακόμα