Απομακρυσμένος έλεγχος μονοφασικού μοτέρ μέσω PLC Απομακρυσμένος έλεγχος μονοφασικού μοτέρ μέσω PLC

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Απομακρυσμένος έλεγχος μονοφασικού μοτέρ μέσω PLC


 
Aλλη μια εφαρμογή του LOGO Web Editor (LWE) από φίλο της σελίδας Ελβανίδη Νίκο
Με το LOGO Web Editor (LWE) επιτρέπεται η δημιουργία προσαρμοσμένων ιστοσελίδων, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο αυτοματοποιημένων εργασιών καθώς και την παρακολούθηση του LOGO τοπικά αλλά και απομακρυσμένα.


 


Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε δημιουργήσει μία ιστοσελίδα που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε απομακρυσμένο έλεγχο ενός μονοφασικού μοτέρ.
Ο προγραμματισμός 

1.Συγκεκριμένα,με το πάτημα του μπουτόν (  ) επί της οθόνης και εφόσον δεν έχει ενεργοποιηθεί κάποια άλλη λειτουργία ο κινητήρας ξεκινά να περιστρέφεται αριστερόστροφα.
 2. Αφού πατηθεί το μπουτόν STOP και σταματήσει η αριστερόστροφη λειτουργία μπορούμε κάλλιστα να πατήσουμε το μπουτόν (  ) και να ξεκινήσει η δεξιόστροφη περιστροφή. 3.Στο κάτω μέρος του μοτέρ(επί της οθόνης) υπάρχει τυπικά ένα χρονικό που μετράει τις ώρες λειτουργίας του κινητήρα.(στη συγκεκριμένη περίπτωση λεπτά λόγο παραδείγματος)
   
Οι παραπάνω λειτουργίες ελέγχονται απομακρυσμένα όπως θα δείτε και στο Video από την οθόνη του υπολογιστή αλλά και από Smartphone ταυτόχρονα.




 Ο Web Editor (LWE) επιτρέπει τη δημιουργία προσαρμοσμένων ιστοσελίδων, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο και την παρακολούθηση του LOGO! αυτοματοποιημένες εργασίες.
Τα στοιχεία τοποθετούνται στο παράθυρο επεξεργασίας μέσω μεταφοράς και απόθεσης.
Μπορείτε να σχεδιάσετε γραφικά, να ενσωματώσετε κείμενα, εικόνες και συνδέσμους.
Ψηφιακές τιμές: εμφανίζονται ως εικονίδια ή κουμπιά ελέγχου.
Αναλογικές τιμές (μπορούν να εγγραφούν) ως αριθμητικά στοιχεία, αναλογική γραφική παράσταση ή αναλογικό ρυθμιστικό (εγγράψιμο).

το LOGO! ο επεξεργαστής ιστού (LWE) εκτελείται σε λειτουργικά συστήματα Windows, Linux και Mac OS X

Μπορεί να ελεγχθεί από οποιαδήποτε τερματική συσκευή

Προσαρμοσμένη ανάλυση (ανάλογα με τη συσκευή σας)
Κατεβάστε το πρόγραμμα
Κατεβάστε

Δείτε ακόμα