INDELEX-SMART HOME Expo 2019 – Δείτε το φώτο ρεπορτάζ της έκθεσης INDELEX-SMART HOME Expo 2019 – Δείτε το φώτο ρεπορτάζ της έκθεσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

INDELEX-SMART HOME Expo 2019 – Δείτε το φώτο ρεπορτάζ της έκθεσης

 

Η διεξαγωγή της έκθεσης Τεχνολογίας & Έξυπνων Συστημάτων INDELEX-SMART HOME Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε από 11 έως 13 Μαΐου στο Κέντρο Ξιφασκίας, εξελίχθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία τόσο από οργανωτικής πλευράς, όσο και από το περιεχόμενο και την προσέλευση των επισκεπτών.

Οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν το πολυπληθές κοινό για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών και που σχετίζονται με τους τομείς : Smart Home, Building Automation, Communication, Security και άλλων ηλεκτρονικών συστημάτων, παρουσιάζοντας σύγχρονα προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των τεχνολογικών έργων σήμερα.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει για τα πολλά μεγάλα και καλαίσθητα σχεδιασμένα περίπτερα των εταιριών που πρόσθεσαν αίγλη και ευρωπαϊκό κύρος στην έκθεση!

Η διοργανώτρια εταιρία μέσα από την διευρυμένη και στοχευμένη προβολή της έκθεσης πέτυχε να πραγματοποιηθεί μια έκθεση που άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση, με την δέσμευση να είναι ακόμα πιο διευρυμένη, πιο εμπλουτισμένη και περισσότερο μαζική και στόχο να αποτελέσει εκθεσιακό θεσμό για την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των έξυπνων τεχνολογιών.

Παράλληλα με την έκθεση INDELEX-SMART HOME Expo πραγματοποιήθηκε το Smart Systems Forum με ομιλίες & παρουσιάσεις με καινοτόμο περιεχόμενο που κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού.

Έξυπνα Συστήματα – Κτιριακοί Αυτοματισμοί και Τηλεπικοινωνιακός Εξοπλισμός
   

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν πολλά νέα προϊόντα και λύσεις από τον ευρύτερο τομέα των έξυπνων συστημάτων για κτιριακές εφαρμογές και αντίστοιχες προτάσεις για εξοπλισμό επικοινωνίας και δικτύωσης στα περίπτερα εκθετών που αντιπροσωπεύουν σημαντικούς κατασκευαστικούς οίκους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τις συμμετοχές αυτών των εταιριών
Δείτε ακόμα