Το Smart Home από την Samsung Το Smart Home από την Samsung

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το Smart Home από την Samsung



H Samsung σας καλωσορίζει στο Smart Home! Με αυτή την τελευταία καινοτομία, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το σπίτι σας σε «έξυπνο σπίτι», ελέγχοντας τις οικιακές συσκευές σας ακόμα κι όταν είστε μακριά. Η μόνη προϋπόθεση είναι να είστε συνδεδεμένοι στο Internet!

Είτε θέλετε να απλώσετε τα ρούχα σας αμέσως μετά το τέλος της πλύσης είτε να παρακολουθήσετε την πλύση κατά τη διάρκειά της, η λειτουργία Smart Wi-fi των πλυντηρίων Samsung* είναι το ιδανικό εργαλείο για εσάς που περνάτε τον περισσότερο σας χρόνο εκτός σπιτιού αλλά θέλετε να έχετε τον πλήρη έλεγχό του ανά πάσα στιγμή!

Μέσω του Smartphone ή Tablet σας, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε, να ρυθμίσετε την έναρξη και τη λήξη της πλύσης σας την ώρα που σας εξυπηρετεί ή να ενημερωθείτε για πληροφορίες σχετικές με την πλύση όπως τα κιλά πλυσίματος, τον υπολειπόμενο χρόνο πλύσης, την κατανάλωση κτλ.
Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και απολαύστε την πιο εύκολη και αξιόπιστη εμπειρία πλύσης που είχατε ποτέ!

- Καταχωρήστε το πλυντήριο σας στοwww.samsungsmartappliance.com και βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο στο Internet.

- Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Samsung Smart Washer στο Smartphone ή το Tablet σας.

Μην ανησυχείτε αν η φορητή συσκευή σας δεν είναι Samsung – η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλες τις Android ή iOS συσκευές!

  Tip: Αν έχετε περισσότερες από μία Samsung συσκευές (ΤV, Σύστημα Ήχου, Air Condition, Πλυντήριο κτλ) μπορείτε να τις ελέγχετε στο σύνολό τους μέσω της εφαρμογής Samsung Smart Home.
- Eπιλέξτε τη χώρα διαμονής σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Προσοχή! Το menu εμφανίζεται στη γλώσσα που έχετε επιλέξει για το menu της φορητής συσκευής σας. Περιηγηθείτε στη λειτουργία Smart Control!

- Συνδέστε τη συσκευή και το πλυντήριο σας στο Wi-Fi του σπιτιού σας, ενεργοποιήστε τη λειτουργία Εσωτερικού Ελέγχου και ξεχάστε πως έχετε βάλει πλυντήριο! Χαλαρώστε βλέποντας τηλεόραση ή ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες σας εντός σπιτιού, και η κινητή συσκευή σας θα σας ενημερώσει για τη λήξη της πλύσης σας.

- Ενεργοποιώντας τη λειτουργία Εξωτερικού Ελέγχου, θα γυρνάτε σπίτι μόνο για απλώσετε τα ρούχα σας! Συνδεθείτε από το Smartphone ή tablet σας σε οποιοδήποτε Wi-Fi και προγραμματίστε τις λεπτομέρειες της πλύσης σας από όπου κι αν βρίσκεστε - αρκεί το πλυντήριο είναι συνδεδεμένο με το Wi-Fi του σπιτιού σας.

Περισσότερες έξυπνες συσκευές, μία έξυπνη εφαρμογή.