Η εφαρμογή Home + Control Legrand App Η εφαρμογή Home + Control Legrand App

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η εφαρμογή Home + Control Legrand App


Σε προηγούμενό άρθρο είχα αναφερθεί στο έξυπνο σπίτι της legrad Σήμερα θα αναφερθώ στην εφαρμογή Home + Control .

Ανακαλύψτε τις νέες σειρές έξυπνων διακοπτών και πριζών Valena Life / Allure with Netatmo και Celiane with Netatmo από τη Legrand που σας επιτρέπουν τον έλεγχο από απόσταση του φωτισμού, των ρολών και των ηλεκτρικών συσκευών σας, από τον γενικό διακόπτη Master που τοποθετείται στην είσοδο του σπιτιού σας, από το smartphone σας μέσω της εφαρμογής Home + Control, ή φωνητικά με τη Siri (Apple Homekit).

ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Δε χρειάζεται να πάτε σε όλο το σπίτι για να σβήσετε τα πάντα. Με ένα απλό πάτημα στο "Αναχώρηση" στο πλήκτρο του γενικού διακόπτη Master ή στην εφαρμογή Home + Control, μπορείτε ταυτόχρονα να σβήσετε όλα τα φώτα, να απενεργοποιήσετε συγκεκριμένες ηλεκτρικές συσκευές και να κλείσετε όλα τα ρολά κατά την αναχώρησή σας από το σπίτι.

ΑΠΛΑ ΜΙΛΗΣΤΕ
Δώστε απλές φωνητικές εντολές στη Siri (Apple HomeKit) και ελέγξτε τα φώτα, τα ρολά σας και τις ηλεκτρικές συσκευές σας, χωρίς καμμία κίνηση .

ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Ελέγξτε από απόσταση τα φώτα, τα ρολά και τις ηλεκτρικές συσκευές σας από το smartphone σας μέσω τις εφαρμογής Home + Control, λάβετε ενημερώσεις σε περίπτωση πτώσης τάσης και παρακολουθείστε τις καταναλώσεις σας σε πραγματικό χρόνο για μία χρονική στιγμή ή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
                                  ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

κατεβάστε την εφαρμογή App
 
              Home + Control στο App Store - iTunes - Apple

Απλά αντικαταστήστε τους συμβατικούς μηχανισμούς διακοπτών και πριζών με τους αντίστοιχους ενσύρματους έξυπνους μηχανισμούς των σειρών διακοπτών Valena Life / Allure with Netatmo και Celiane with Netatmo και τοποθετήστε τους ασύρματους διακόπτες οπουδήποτε θέλετε.

Συμβατό με IFTTT : βρείτε  με την υπηρεσία "Home + Control Legrand"