Νέος φωτισμός στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου της Ρώμης 3D Νέος φωτισμός στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου της Ρώμης 3D

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Νέος φωτισμός στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου της Ρώμης 3D

Η Βασιλική του Αγίου Πέτρου είναι η μεγαλύτερη εκκλησία στον κόσμο και το κέντρο του καθολικισμού, φωτίζετε με  συστήματα φωτισμού OSRAM


Η ομορφιά της είναι εκπληκτική και τώρα είναι έτοιμη να συγκινήσει τους επισκέπτες περισσότερο από ποτέ.

Η υπερσύγχρονη τεχνολογία LED από την OSRAM θα ​​διαπεράσει τους υψηλότερους θόλους και θα φέρει στο φως την πλήρη ομορφιά των αριστουργημάτων που μέχρι στιγμής δεν ήταν ορατά.
Το εσωτερικό θα είναι λαμπρό σε όλη του τη δόξα, μεγαλοπρέπεια και αρχιτεκτονική πολυπλοκότητα.
Οι καινοτόμες πηγές φωτός LED που χρησιμοποιούνται  στο μέλλον, όχι μόνο για μια μοναδική εμπειρία, παρόμοια με αυτά που ήδη φωτισμού της Καπέλα Σιξτίνα πραγματοποιήθηκε το 2014, αλλά και να επιτρέψει την εξοικονόμηση ενέργειας έως και 90 τοις εκατό

Δείτε 3D τον ναό
Η Βασιλική του Αγίου Πέτρου, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 20.000 άτομα τόπο έχει μήκος περίπου 190 μέτρα, το πλάτος των τριών κλίτη είναι ανά 58 μέτρα, η κεντρική κλίτος έχει να υψηλότερο σημείο της καμάρας σε ύψος σχεδόν 46 μέτρα και ο θόλος φθάνει σε Ύψος περίπου 136 μέτρων στο σταυρό. 

Οι εσωτερικοί χώροι, που χαρακτηρίζονται από μεγάλης κλίμακας μωσαϊκά κοσμήματα, συνθέτουν το πολύτιμο κουτί για μερικά από τα πιο διάσημα έργα τέχνης στον κόσμο, μεταξύ των οποίων το θόλο του Bernini και το άγαλμα Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου.


Ο φωτισμός μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τη χρήση.
 Στο μέλλον, το νέο σύστημα φωτισμού θα δώσει έμφαση στα χαρακτηριστικά των υλικών που χρησιμοποιούνται και στην ίδια την αρχιτεκτονική, δίνοντας έμφαση στην πλαστικότητα των γλυπτών και των μαρμάρινων τμημάτων, καθώς και στην αρχιτεκτονική.
Οι αποφάσεις στον τομέα αυτό έγιναν από κοινού: οι τεχνικές υπηρεσίες του Διοικητηρίου της Πόλης του Βατικανού και ο θόλος του Αγίου Πέτρου στον Άγιο Πέτρο συνέβαλαν σημαντικά και τα Μουσεία του Βατικανού συνέβαλαν την καλλιτεχνική τους εμπειρία.

Δείτε περισσότερα