WEB εφαρμογή για τον δημοτικό φωτισμό WEB εφαρμογή για τον δημοτικό φωτισμό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

WEB εφαρμογή για τον δημοτικό φωτισμό



 


Άλλη μια καινοτομία από τον Δήμο Κιλελέρ .


Με πρωτοποριακό τρόπο λύνει θέματα φωτισμού ο Δήμος Κιλελέρ. Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν για τέτοιου είδους ζητήματα την Τεχνική Υπηρεσία, μέσω εφαρμογής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του δήμου.
Όλοι οι ιστοί και τα φωτιστικά σώματα έχουν καταγραφεί και αριθμηθεί, κι έτσι με ένα απλό κλικ και τον αριθμό του ιστού, η υπηρεσία ενημερώνεται για την καμένη λάμπα
!

Ο Δήμος Κιλελέρ ενημερώνει τους πολίτες ότι έχουν την δυνατότητα να απευθύνονται γρήγορα και υπεύθυνα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου 

  
μέσω της εφαρμογής "Δημοτικός Φωτισμός" για όλα τα θέματα που αφορούν την λειτουργία του Δημοτικού Φωτισμού (Δρόμοι, Πλατείες, Πάρκα, Πεζόδρομοι).
     





Μετά την ψηφιακή καταγραφή των ιστών του Δημοτικού Φωτισμού καθώς και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των Φωτιστικών 


  
Σωμάτων και λαμπτήρων αναπτύχθηκε η WEB εφαρμογή η οποία απευθύνεται σ' όλους τους πολίτες του Δήμου Κιλελέρ και όχι μόνο, δίνοντάς τους την δυνατότητα να επικοινωνούν με την υπηρεσία από τον υπολογιστή τους.
  

  

Όσοι δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο στο τηλέφωνο 2413 507200 δίνοντας το όνομά τους το τηλέφωνο τους και τον αριθμό του ιστού που είναι γραμμένος σε ένα "ταμπελάκι" τοποθετημένο επι του ιστού.
Εισαγωγή στην εφαρμογή
Εγχειρίδιο χρήσης εφαρμογής