Tο νέο σύστημα Licross, το Osram Lighting Solutions Tο νέο σύστημα Licross, το Osram Lighting Solutions

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Tο νέο σύστημα Licross, το Osram Lighting Solutions


Με το νέο σύστημα Licross, το Osram Lighting Solutions παρέχει μια ευέλικτη και μελλοντική βάση για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία και στο λιανικό εμπόριο.

Το σύστημα αποτελεί τη σπονδυλική στήλη για όλες τις λειτουργίες φωτισμού και προσφέρει επίσης πολλά εξαιρετικά χρήσιμα χαρακτηριστικά πάνω και πέρα ​​από το φως χάρη σε ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο αισθητήρων, το e: cue Sympholight λογισμικό ελέγχου φωτισμού και διαχείριση δεδομένων .

Ως ολιστική λύση φωτισμού, η Licross υποστηρίζει σύγχρονες βιομηχανικές επιχειρήσεις για να αυξήσουν την επιχειρησιακή τους αποδοτικότητα και να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες παραγωγής.

Το σύστημα σας παρέχει μια επισκόπηση των πόρων όπως οι εργαζόμενοι, η ενέργεια και τα συστήματα και μπορείτε επίσης να εντοπίσετε τις δυνατότητες βελτιστοποίησης και να ενεργοποιήσετε αμέσως τα μέτρα βελτίωσης.

 Οι αισθητήρες μπορούν να ενσωματωθούν στο σύστημα καναλιών ανά πάσα στιγμή, για παράδειγμα για τον έλεγχο φωτός που εξαρτάται από την ημέρα ή τον κινητήρα, την παρακολούθηση των συνθηκών περιβάλλοντος (π.χ. θερμοκρασία και υγρασία) και τη χρήση της αίθουσας. Σε συνδυασμό με το σύστημα διαχείρισης Symphograph με βάση το σύννεφο, μπορούν να καταγράφονται, να αναλύονται και να απεικονίζονται δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας και δεδομένα κατάστασης συντήρησης (για προληπτική συντήρηση) της εγκατάστασης φωτισμού, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες περιβάλλοντος και τα προφίλ κίνησης και χρήσης σε μια αίθουσα (χαρτογράφηση θερμότητας).

 Ο συγγραφέας λειτουργεί με τη νέα πλατφόρμα σύννεφων Lightelligence της Osram και χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τη βιομηχανία φωτισμού.

Το νέο σύστημα καναλιών διαθέτει λειτουργικό σχεδιασμό και βαθμολογίες με υψηλά επίπεδα ευελιξίας και ασφάλεια των επενδύσεων. Μπορεί επίσης να τροποποιηθεί ανά πάσα στιγμή για αλλαγές στη χρήση του δωματίου και μπορεί να επεκταθεί με πρόσθετους αισθητήρες. Η στιβαρή σειρά φωτιστικών είναι διαθέσιμη μέχρι βαθμό προστασίας IP64 και προσφέρει πολλά ένθετα φωτισμού με νέες τεχνολογίες φωτισμού για όλες τις πιθανές βιομηχανικές και λιανικές εφαρμογές. Η ρυθμιζόμενη λευκή έκδοση για παράδειγμα επιτρέπει τη θερμοκρασία χρώματος και την ένταση του φωτός για την προσομοίωση της πορείας του φωτός της ημέρας, ενεργοποιώντας έτσι το βιορυθμό των εργαζομένων.
Τέτοιες λύσεις Ανθρώπινου Κεντρικού Φωτισμού υποστηρίζουν την ικανότητα συγκέντρωσης και απόδοσης των εργαζομένων και συνεπώς μπορούν επίσης να βελτιώσουν τα επίπεδα παραγωγικότητας στο χώρο εργασίας.

Οι μονάδες πομπού Einstone (ευφυείς φάρους για υπηρεσίες βασισμένες σε τοποθεσίες) μπορούν να ενσωματωθούν, για παράδειγμα, στη στήριξη του λιανικού εμπορίου στην κατανόηση των διαδρομών των πελατών και στην προβολή εμπορικών και διαφημιστικών εκστρατειών με εντυπωσιακούς τρόπους. Οι αντιπρόσωποι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τους πελάτες μέσω συσκευών κινητής τηλεφωνίας για να προσελκύσουν την προσοχή τους για ειδικές προσφορές, για παράδειγμα.
(via)