Ιατρικά ρομπότ KUKA Ιατρικά ρομπότ KUKA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ιατρικά ρομπότ KUKA


Η KUKA βρίσκεται στην κορυφή για τη χρήση ιατρικών ρομπότ στην ιατρική τεχνολογία. Τα ρομποτικά συστήματά μας προσαρμόζονται από την ομάδα Ιατρικής Ρομποτικής της KUKA και χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς του ιατρικού κόσμου. Εξασφαλίζουν ανθεκτική υψηλή ακρίβεια, ευελιξία και αξιοπιστία.

Ιατρική KUKA Ρομποτική προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στην ιατρική ρομποτική και βοηθά με την πρωτοποριακή τεχνολογία και τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας είναι το μέλλον αυτής της βιομηχανίας. εικόνων ακτίνων Χ και ακτινοθεραπεία για την τοποθέτηση ασθενή η ιατρική βιομηχανία μπορεί να υπολογίζει στην πολυετή εμπειρία της KUKA στον τομέα των βιομηχανικών ρομπότ και αυτοματισμού. Η ομάδα της KUKA Medical Robotics κάνει πλήρη χρήση αυτού του πλούτου της εμπειρίας και των προϊόντων και βελτιώνει τα συστατικά ρομπότ να πληρούν τα υψηλά πρότυπα του ιατρικού τομέα για βοήθεια ρομπότ-based για χειρουργικές επεμβάσεις στο χειρουργείο, στη διάγνωση και την υποστήριξη των εταίρων με τα μέτρα αποκατάστασης .

Με την KUKA Medical Robotics έχετε τον κορυφαίο κατασκευαστή ρομποτικών εξαρτημάτων στην Ευρώπη. Ως πραγματικός καινοτόμος, η KUKA αναπτύσσει πρακτικές βασικές τεχνολογίες για τις μελλοντικές αναπτυσσόμενες αγορές. Η έρευνά μας εστιάζεται κυρίως στα βασικά θέματα ασφαλής συνεργασία μεταξύ ανθρώπων-ρομπότ (MRS), ευέλικτο ευαίσθητο σύστημα δράσης, έξυπνο σύστημα αισθητήρων, κινητικότητα και διαισθητική και απλή λειτουργία.

Χέρι με χέρι με τον συνάδελφο ρομπότ: η LBR Med κατακτά το χειρουργείο



Το LBR Med είναι η νέα καινοτομία ρομπότ για τον ιατρικό τομέα. Το ιατρικό ρομπότ βασίζεται στο ευαίσθητο ελαφρύ ρομπότ LBR iiwa και πείθει με το αισθητήριο συναίσθημα για ασφάλεια, γρήγορη εκμάθηση και εύκολη λειτουργία ως βοηθός βοηθός στο χειρουργείο.

Το LBR Med είναι εξαιρετικά ευαίσθητο: χάρη στους αισθητήρες του, αισθάνεται αισθητά τον ασθενή, αφήνει τον εαυτό του ώθησε στην άκρη από τον γιατρό ή τον θεραπευτή και απενεργοποιείται αυτόματα όταν το θέλει ή όταν το ρομπότ αγγίζεται. Αντίστροφα, το ιατρικό ρομπότ μπορεί επίσης να βοηθήσει τον γιατρό σε μια σύνθετη δράση. Χάρη στην ειδική επικάλυψη, το ρομπότ πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις υγιεινής και η βιοσυμβατή του κάλυψη εξασφαλίζει μια απολύτως στείρα επιφάνεια εργασίας.

Αυτό σημαίνει ότι η LBR Med πληροί όλες τις απαιτήσεις για ασφαλή συνεργασία ανθρωπο-ρομπότ και για τα καθήκοντά της στο κλινικό χειρουργείο.

Η ομάδα της Ιατρικής Ρομποτικής της KUKA προσαρμόζει το ρομπότ σε ένα τέτοιο τεχνικό επίπεδο ώστε να γίνει πολύ πιο εύκολο για έναν κατασκευαστή φαρμάκων να ενσωματώσει το ρομπότ για το προϊόν του. Επειδή: η KUKA είχε πιστοποιήσει την LBR Med με μια έκθεση δοκιμών CB σύμφωνα με το IEC 60601-1 , ένα απολύτως μοναδικό σημείο πώλησης του συνεργάσιμου ελαφρού ρομπότ.