To πρώτο εργαστήριο καινοτομίας για την ενέργεια και τα έξυπνα δίκτυα στην Ελλάδα To πρώτο εργαστήριο καινοτομίας για την ενέργεια και τα έξυπνα δίκτυα στην Ελλάδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

To πρώτο εργαστήριο καινοτομίας για την ενέργεια και τα έξυπνα δίκτυα στην Ελλάδα

  


To πρώτο εργαστήριο καινοτομίας για την ενέργεια και τα έξυπνα δίκτυα στην Ελλάδα, παρουσίασε επισήμως την Τρίτη 2 Οκτωβρίου ο ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας A.E. — www.deddie.gr), κατά τη διάρκεια του Switch_On Open Day.  



To Switch_On Open Day παρακολούθησαν νέοι μηχανικοί και επιστήμονες πληροφορικής, φοιτητές, μέλη startups, στελέχη του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα καθώς και στελέχη της εταιρίας. Η συμμετοχή ξεπέρασε τους 200 συμμετέχοντες.


Στην συζήτηση συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου κ. Η. Μενεγάτος, ο Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών κ. Κ. Αγαθάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών κ. Κ. Γιαλελής, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δικτύου κ. Χ. Παπουτσής και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκσυγχρονισμού, Καινοτομίας, Ποιότητας και Ασφάλειας Δεδομένων κ. Γ. Χατζηπαύλου.
Παράλληλα, μέσα από τη διαδικασία ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών ενισχύονται νέες ομάδες μηχανικών και προγραμματιστών για να εξελίξουν την ιδέα τους σε λειτουργικό πρωτότυπο και προχωρήσουν σε εμπορική ανάπτυξη.

Αναλυτικές πληροφορίες καθώς και η αίτηση συμμετοχής θα βρίσκονται διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο www.switchonlab.gr .

Δείτε τι έγινε στο Switch_On Open Day:




το είδα εδώ