Νέα σειρά διακοπτικού υλικού Merten D-Life απο την Schneider Electric Νέα σειρά διακοπτικού υλικού Merten D-Life απο την Schneider Electric

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Νέα σειρά διακοπτικού υλικού Merten D-Life απο την Schneider Electric



Η νέα σειρά διακοπτικού υλικού Merten D-Life η οποία προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην αισθητική και τα νέα πλαίσια M-Pure Decor της ανανεωμένης σειράς System M.
Η νέα σειρά από πλαίσια D-Life δίνει νέα διάσταση στο διακοπτικό υλικό με μέγιστο χώρο στους μηχανισμούς και minimal πλαίσιο.

Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά και χρώματα, κάνουν τη σειρά D-Life να ξεχωρίζει διακριτικά σε κάθε χώρο ενώ αναβαθμίζει τους εσωτερικούς χώρους ικανοποιώντας κάθε απαίτηση αισθητικής και στιλ του χρήστη.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα σειρά διαθέτει ένα ολοκληρωμένο εύρος από καλαίσθητα φινιρίσματα: το D–Life όπου διαθέτει υψηλής ποιότητας πλαστικό σε χρωματισμούς όπως το φωτεινό Λευκό, το ζεστό Sahara, το ώριμο Ανθρακί ή το κομψό Stainless Steel, τα D–Life Glass και D–Life Stone που συνδυάζουν υλικά όπως το γυαλί και την πετρά για φυσική γοητεία και το D–Life Metal με το επιβλητικό μέταλλο που συνδυάζει τη δυναμικότητα με τη μοντέρνα αισθητική.
 

Επιπλέον, η σειρά D-Life μπορεί να συνδυαστεί τόσο με συμβατικό διακοπτικό υλικό όσο και με τις νέες μονάδες ελέγχου KNX Multitouch Pro και KNX Push-button Pro, οι οποίες είναι ιδανικές για νέα κτίρια ή ανακαινίσεις και σχεδιασμένα για ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων και χώρους υψηλών προδιαγραφών, όπως επίσης και για μικρές εμπορικές επιχειρήσεις.

    

Τα KNX Multitouch Pro και KNX Push-button Pro δημιουργούν ένα λειτουργικό περιβάλλον εφάμιλλο τόσο σε εικόνα όσο και σε αίσθηση με αυτό ενός smartphone ή tablet. 

Ενσωματώνοντας καινοτόμο τεχνολογία, αυτή η σειρά προσφέρει απόλυτη ευκολία χρήσης και ευέλικτο έλεγχο φωτισμού, ρολών και θερμοκρασίας.

Τέλος, η σειρά System M ανανεώνεται σε σχήμα, χρώμα και υλικά καθώς τα νέα πλαίσια M-Pure Decor με 1 mm επικάλυψη από φυσικό υλικό (μέταλλο, πέτρα και ξύλο), προσδίδουν νέα αισθητική σε κάθε χώρο.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον κατάλογο των προϊόντων.