Τα κουμπιά SIRIUS ACT PROFINET από την SIEMENS Τα κουμπιά SIRIUS ACT PROFINET από την SIEMENS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Τα κουμπιά SIRIUS ACT PROFINET από την SIEMENS



Με το ευέλικτο σύστημα επικοινωνίας "" SIRIUS ACT PROFINET "" με ελάχιστη καλωδίωση, τα κουμπιά SIRIUS ACT και οι ενδεικτικές λυχνίες μπορούν να συνδεθούν απευθείας στον ελεγκτή μέσω του PROFINET.


Είναι δυνατή η ενσωμάτωση λειτουργιών ασφαλείας, όπως η ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, μέσω του PROFIsafe.
 Γενικά, το σύστημα περιλαμβάνει μια μονάδα διασύνδεσης για την επικοινωνία PROFINET και τα απαιτούμενα σημεία εντολών που απλά συνδέονται μέσω ενός 7-πολικού καλωδίου με κορδέλες.




 Η τεχνολογία στην πύλη TIA παρέχει εκτεταμένες επιλογές διάγνωσης και παραμετροποίησης.

Οι διάφορες επιλογές διεπαφής επικοινωνίας που παρέχονται από το SIRIUS ACT επιτρέπουν απλούς συνδυασμούς κουμπιών και σηματοδοτικών συσκευών, οθόνες αφής HMI και βιομηχανικούς υπολογιστές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να εγκατασταθούν σύνθετοι σταθμοί εισόδου χωρίς εκτεταμένο χρόνο και προσπάθεια καλωδίωσης και μηχανικής.
Η ενσωμάτωση στην TIA Portal τους δίνει τη δυνατότητα οπτικής προβολής για καλύτερη εναρμόνιση με το υλικό, απλοποιώντας και επιταχύνοντας έτσι τη διαμόρφωση υλικού. 

Άλλα πλεονεκτήματα είναι η ομοιόμορφη διαχείριση δεδομένων (έξυπνο σύστημα), η εξοικονόμηση χρόνου λόγω της διαισθητικής διαμόρφωσης υλικού και των χαμηλότερων χρόνων διακοπής λόγω της ταχύτερης διάγνωσης σφαλμάτων.

  
 Η δυνατότητα χειρισμού των επιλογών επιτρέπει τη σχεδίαση και την ατομική προσαρμογή των ευέλικτων συστημάτων - ακόμη και κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης λειτουργίας.