Οδηγίες για το Αγροτικό Τιμολόγιο απο την ΔΕΗ Οδηγίες για το Αγροτικό Τιμολόγιο απο την ΔΕΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Οδηγίες για το Αγροτικό Τιμολόγιο απο την ΔΕΗ





Με μια επιστολή στην οποία η ΔΕΗ ζητά, βεβαιώσεις, άδειες χρήσης, δελτία και όχι μόνο αυτά.
Αν έγινε αλλαγή χρήστη, ζητούν νέα σύμβαση, βάζοντας μάλιστα ως προθεσμία την 30-9-2018, διαφορετικά θα κάνουν διακοπή της παροχής!!!

Η επιστολή


Πιο συγκεκριμένα, η επιστολή της ΔΕΗ, που πήγε σε χιλιάδες καλλιεργητές αναφέρει τα εξής: «Αγαπητέ Πελάτη, Μετά την έκδοση της υπ’ αριθ. 140424/06.03.2017 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ τ. Β/814/14.03.2017), επανακαθορίστηκε η διαδικασία χορήγησης και διατήρησης του Αγροτικού Τιμολογίου και για όλες τις υφιστάμενες και ήδη ηλεκτροδοτημένες αρδευτικές εκμεταλλεύσεις είναι υποχρεωτική η έκδοση νέου Δελτίου Γεωργοτεχνικών και Γεωργοοικονομικών Στοιχείων (Δελτίο Νο 1).
Στο πλαίσιο αυτό, προκειμένου η Επιχείρηση να συνεχίσει να χορηγεί το Αγροτικό Τιμολόγιο στην παροχή ρεύματος με .....θα πρέπει να προσκομίσετε στα κατά τόπους αρμόδια Καταστήματα ΔΕΗ, ένα από τα ακόλουθα:
-Βεβαίωση από τον αρμόδιο φορέα (ΟΤΑ Α’ ή Β’ βαθμού), περί υποβολής αίτησης για έκδοση ή ανανέωση ή τροποποίηση Άδειας Χρήσης Ύδατος ή βεβαίωση παροχής ύδατος από το φορέα διαχείρισης του συλλογικού δικτύου, εάν η εγκατάσταση εξυπηρετείται από συλλογικό δίκτυο παροχής ύδατος

Άδεια Χρήσης Ύδατος
-Την Άδεια Χρήσης Ύδατος, που εκδόθηκε από τον αρμόδιο φορέα (ΟΤΑ Α' ή Β' βαθμού). Εάν έχουν παρέλθει περισσότερες από 45 ημερολογιακές ημέρες από την έκδοση της Αδείας, είναι υποχρεωτική και η υποβολή αντιγράφου της αίτησης που υποβλήθηκε στην αρμόδια υπηρεσία για θέματα αγροτικού εξηλεκτρισμού της Περιφέρειας, για την έκδοση Δελτίου Γεωργοτεχνικών και Γεωργοοικονομικών Στοιχείων (Δελτίο Νο1)

Επιπλέον θα πρέπει να υποβληθούν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

α) Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα δηλώνεται το είδος της αγροτικής δραστηριότητας,
β) οποιοδήποτε έγγραφο με τις γεωγραφικές συντεταγμένες της υδροληψίας,
γ) οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο ως αποδεικτικό του ΑΦ Μ σας (πχ οποιοδήποτε έγγραφο του TAXIS ή το δίπλωμα οδήγησης) και
δ) φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου.

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που έχει γίνει αλλαγή Χρήστη της εκμετάλλευσης, πέραν της υποβολής των ανωτέρω δικαιολογητικών, θα πρέπει να συναφθεί και νέα Σύμβαση Προμήθειας στο όνομα του νέου Χρήστη, κατά τα προβλεπόμενα, στον Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΕΚ 832/2013)


Προθεσμίες
Τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι 30.09.2018. Εάν δεν ανταποκριθείτε εγκαίρως, θα αναγκαστούμε να προβούμε σε μονομερή καταγγελία της μεταξύ μας Σύμβασης Προμήθειας - λόγω της μη υποβολής των προβλεπομένων από το ρυθμιστικό πλαίσιο δικαιολογητικών για τη χορήγηση του Αγροτικού Τιμολογίου - με διακοπή της ηλεκτροδότησης. Εναλλακτικά, για να συνεχίσει η ηλεκτροδότηση της εγκατάστασης,
θα πρέπει να προσέλθετε για τη σύναψη νέας Σύμβασης Προμήθειας με Επαγγελματικό Τιμολόγιο.

Εάν έχετε ήδη υποβάλει τα αναγκαία κατά περίπτωση δικαιολογητικά, παρακαλούμε επισκεφτείτε το αρμόδιο Κατάστημα ή επικοινωνήστε με το 11770.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση.
Εκ μέρους της Αρμόδιας Διεύθυνσης Πωλήσεων»

Γιά περισσότερα 
Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!