Τα πάνελ SIMATIC HMI 2ης γενιάς Τα πάνελ SIMATIC HMI 2ης γενιάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Τα πάνελ SIMATIC HMI 2ης γενιάς

  


Με τις εξελιγμένες βασικές λειτουργίες HMI, οι βασικές πλακέτες SIMATIC HMI 2ης γενιάς είναι η ιδανική σειρά εισόδου για απλές εφαρμογές HMI.

Η σειρά συσκευών προσφέρει πάνελ με οθόνες 4 ", 7", 9 "και 12" και συνδυασμένη λειτουργία πλήκτρων ή αφής

Οι πρωτοποριακές οθόνες ευρείας οθόνης είναι υψηλής ανάλυσης με 64.000 χρώματα.

 Μπορούν να εγκατασταθούν σε πορτραίτο και είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικές λόγω της 100% φωτεινότητας που τους μπορεί να φωτιστεί.






Βελτιωμένη ποιότητα διαδικασίας

Η απεικόνιση επιτρέπει την αξιοσημείωτη αύξηση της ποιότητας των διαδικασιών με συμπαγή φυτά ή μικρότερες εφαρμογές. Διαθέτοντας όλες τις βασικές βασικές λειτουργίες του HMI, το SIMATIC HMI Basic Panels 2ης γενιάς ανοίγει έτσι εντελώς νέες δυνατότητες από άποψη λειτουργίας και παρακολούθησης και στον τομέα της μηχανολογίας σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή.

Όπως όλες οι άλλες συσκευές της γκάμας προϊόντων μας, τα βασικά πάνελ 2ης γενιάς προσφέρουν αποδεδειγμένη ποιότητα SIMATIC και ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης, πολλές λειτουργίες λογισμικού λειτουργούν ως στάνταρ - για παράδειγμα, καταγραφή συναγερμών, διαχείριση συνταγών, λειτουργίες τάσης και εναλλαγή γλώσσας.


Τα βασικά πάνελ SIMATIC HMI 2ης γενιάς μπορούν να διαμορφωθούν μέσω του SIMATIC WinCC (TIA Portal) στην οικονομικά αποδοτική βασική έκδοση, η οποία προσφέρει ήδη την εξαιρετική χρηστικότητα και την άνευ προηγουμένου μηχανική αποτελεσματικότητα του Engineering Framework.

 Ο χρήστης μπορεί εύκολα να δημιουργήσει εφαρμογές απεικόνισης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Καθώς το λογισμικό είναι κλιμακωτό, μπορεί να ξεκινήσει με μια μικρή λύση και να επεκτείνει περαιτέρω οποιαδήποτε στιγμή όπως απαιτείται - για παράδειγμα αυξάνοντας τον αριθμό των ετικετών ή αλλάζοντας σε πάνελ άλλης περιοχής απόδοσης.


Το SIMATIC WinCC (TIA Portal) V13 SP1 περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά για τα βασικά πάνελ 2ης γενιάς όπως:


Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας / επαναφορά όλων των δεδομένων απευθείας στον πίνακα με ένα USB stick για γρήγορη και εύκολη ανταλλαγή συσκευών


Ενσωμάτωση ενός προγράμματος περιήγησης ιστού στο έργο για την εύκολη επικοινωνία με τους διακομιστές ιστού του PLC και των μονάδων δίσκου

Οθόνη ευρείας οθόνης υψηλής ανάλυσης


Τα βασικά πάνελ SIMATIC HMI 2ης γενιάς διατίθενται με οθόνες ευρείας οθόνης υψηλής ευκρίνειας από 4 "έως 12". Αυτές υποστηρίζουν επίσης διαμορφώσεις με κατακόρυφο προσανατολισμό.

Η υψηλή τους ανάλυση και το βάθος χρώματος των 64.000 χρωμάτων διευκολύνουν τη βελτιωμένη οπτικοποίηση της διαδικασίας. Η φωτεινότητα των οθονών είναι ρυθμιζόμενη μέχρι 100%, προσφέροντας τη μέγιστη ευελιξία.

Καινοτόμο γραφικό περιβάλλον χρήστη
Το νέο πρωτοποριακό περιβάλλον εργασίας χρήστη προσφέρει μεγάλη ποικιλία από άποψη εμπειρίας και λειτουργίας. Τα νέα βασικά πάνελ SIMATIC HMI διαθέτουν οθόνες αφής φιλικές προς το χρήστη και ιδιαίτερα εύχρηστα, ελεύθερα διαμορφωμένα πλήκτρα.

Βελτιωμένη δυνατότητα χρήσης
Η νέα διασύνδεση USB διευκολύνει τη σύνδεση του σαρωτή πληκτρολογίου, ποντικιού ή γραμμωτού κώδικα και υποστηρίζει την εύκολη αρχειοθέτηση δεδομένων σε ένα USB stick.

Τέλεια αλληλεπίδραση
Χάρη σε μια διεπαφή PROFIBUS ή PROFINET, τα SIMATIC HMI Basic Panels 2ης γενιάς επιτρέπουν τη σύνδεση με διάφορα PLC. Η απεικόνιση των εφαρμογών του Basic Controller SIMATIC S7-1200 προσφέρει ιδιαίτερα μεγάλη προστιθέμενη αξία.