To LOGOCMR 2020 To LOGOCMR 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

To LOGOCMR 2020



Πολλές αθλητικές μονάδες ενοικιάζουν τους χώρους τους σε αθλητικούς συλλόγους.
 Με την χρήση του Logo! για τον έλεγχο του φωτισμού αυτών των αθλητικών μονάδων μπορούμε να έχουμε καλύτερη διαχείριση της ενέργειας αφού ο φωτισμός


 θα λειτουργεί αυτόματα μόνο στα τμήματα που θα χρειάζονται και μέχρι την ώρα που θα έχει οριστεί από τον διαχειριστή.

 Προσθέτοντας στο σύστημα την μονάδα CMR2020 ο διαχειριστής έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται για την κατάσταση του φωτισμού, να μπορεί να απενεργοποιήσει ή να ενεργοποιήσει όποιο τμήμα φωτισμού επιθυμεί, να μεταβάλει τις επιθυμητές ώρες λειτουργίας μέσω SMS αλλά και τέλος προσθέτοντας ένα μετρητή ενέργειας παλμού να μπορεί να βλέπει και απομακρυσμένα την κατανάλωση ενέργειας.

Ο συνδυασμός της λογικής μονάδας Logo! 8 και του GSM modem CMR 2020 μπορεί να δώσει λύση για τον έλεγχο, την λειτουργία αλλά και την εποπτεία φωτισμού δρόμων.
Το Logo! αναλαμβάνει να ενεργοποιήσει τον φωτισμό του δρόμου αυτόματα κατά την δύση του ηλίου και να τον απενεργοποιήσει κατά την ανατολή του με την βοήθεια του ενσωματωμένου αστρονομικού ρολογιού που διαθέτει.
Με την βοήθεια του CMR 2020 ο διαχειριστής μπορεί να αλλάζει την ώρα ενεργοποίησης με την χρήση ενός απλού SMS ή τοπικά μέσω οθόνης αλλά και να ενημερώνεται για την κατάσταση του συστήματος.

Το CMR 2020 διαθέτει και ενσωματωμένο NTP Server για συγχρονισμό ημερομηνίας και ώρας διατηρώντας έτσι το σύστημα πάντα ενημερωμένο.
 Αν στον αυτοματισμό προστεθεί και ένας μετρητής ενέργειας μπορεί ο διαχειριστής να βλέπει την καταναλισκόμενη ενέργεια αλλά και να ενημερώνεται άμεσα αν η κατανάλωση είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή (πιθανή βλάβη του συστήματος φωτισμού).


Ο συνδυασμός της νέας λογικής μονάδας Siemens Logo! 8 και του CMR 2020 μπορούν να δώσει λύσεις σε μεγάλο εύρος εφαρμογών προσφέροντας τις παρακάτω δυνατότητες στον τεχνικό αλλά και στον τελικό χρήστη:
Συλλογή δεδομένων: Όλα τα απαιτούμενα μετρούμενα μεγέθη (θερμοκρασία, πίεση, στάθμη, παροχή, απλές επαφές on/off κλπ) συγκεντρώνονται μέσω των ψηφιακών και αναλογικών εισόδων που διαθέτει η βασική μονάδα είτε μέσω μονάδων επέκτασής της και ενεργοποιούν την αντίστοιχη ψηφιακή ή αναλογική έξοδο, σύμφωνα με την κάθε εφαρμογή.
Αποστολή δεδομένων: Τα συλλεγόμενα δεδομένα μπορούν να αποσταλούν από την μονάδα CMR2020 με SMS.
Αποστολή ειδοποιήσεων: Μέσω της μονάδας CMR2020 μπορούν να αποσταλούν μηνύματα ειδοποιήσεων στον χρήστη.

Αποστολή εντολών: Μέσω της μονάδας CMR2020 ο χρήστης μπορεί να αποστείλει με SMS εντολές προς τη συσκευή LOGO!8 για την ενεργοποίηση για παράδειγμα κάποιας συνδεδεμένης συσκευής.
Εντοπισμός θέσης: Μέσω της μονάδας CMR2020 μπορεί να γίνει εντοπισμός της θέσης του μηχανήματος που φέρει τη συσκευή LOGO!8 και συσχετισμός των συλλεγόμενων δεδομένων με την καταγεγραμμένη θέση. (π.χ. σε φορτηγά).
Πρόσβαση μέσω WEB Server: Μέσω του ενσωματωμένου WEB server υπάρχει η δυνατότητα για εποπτεία και έλεγχο της εφαρμογής σας από μακριά, χωρίς να χρειάζονται γνώσεις HTML.