Η σειρά ανακλαστικών λαμπτήρων LED Η σειρά ανακλαστικών λαμπτήρων LED

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η σειρά ανακλαστικών λαμπτήρων LED


   
Προβλέποντας τη μετάβαση της βιομηχανίας φωτισμού από τις κλασικές λυχνίες στις εφαρμογές φωτισμού LED, η LEDVANCE, θυγατρική της OSRAM, ξεκίνησε ένα έργο τον Ιούνιο του 2015 για τη μετατροπή της γραμμής παραγωγής αλογόνου σε LED, στο εργοστάσιο Eichstätt στη Γερμανία.

Αξιοποιώντας δεκαετίες πείρας στην κατασκευή λυχνιών, η ομάδα μας από 50 περίπου άτομα, χρειάστηκε μόνο 12 μήνες για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική, επικερδή γραμμή παραγωγής LED που είναι έτοιμη να εξασφαλίσει την επιτυχία της παγκόσμια. Η πετυχημένη εκτέλεση του έργου χαρίζει στο εργοστάσιο Eichstätt, που ανήκει στη LEDVANCE.



Η πρώτη σειρά ανακλαστικών λαμπτήρων LED από πλήρες γυαλί, με μεγέθη πανομοιότυπα με τους ανακλαστικούς λαμπτήρες αλογόνου
Με πρωτοποριακό μεμονωμένο οπτικό στοιχείο (ένα μόνο σημείο φωτισμού) για βελτιωμένη διανομή φωτισμού
Μοντέρνα γυάλινα σποτ, ιδανικά για ανοικτά φωτιστικά, ιδιαίτερα στον ξενοδοχειακό κλάδο και τον κλάδο εστίασης

Λiγα λόγια για την θυγατρική εταιρία της OSRAM....
 Για τη δημιουργία της νέας εγκατάστασης παραγωγής, η LEDVANCE επένδυσε στο εργοστάσιο Eichstätt και την παγκόσμια ομάδα έργου, που ένωσε συναδέλφους από το Augsburg, το Eichstätt, το Garching, το Regensburg (Γερμανία) και το Shenzhen (Κίνα).

 Αξιοποιώντας την πείρα της, η ομάδα μας δημιούργησε μια τεχνολογικά προηγμένη, αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής λυχνιών LED, που εντυπωσίασε και τον ανταγωνισμό σε αυτόν τον τομέα» μας λέει ο διευθυντής έργου Steffen Strauss.

Δείτε το παρακάτω βίντεο πως κατασκευάζονται η λάμπες LED GU10