Το Somfy One Το Somfy One

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το Somfy One




 H κάμερα της Somfy με προηγμένη λειτουργία αναγνώρισης κίνησης και ενσωματωμένη σειρήνα συναγερμού διασφαλίζει την προστασία του χώρου σας και των οικείων σας.



Υψηλής ανάλυσης Full-HD βίντεο παρακολούθησης!

Με υψηλής ανάλυσης και ευρείας γωνίας κάμερα αλλά και με την δυνατότητα επικοινωνίας απομακρυσμένα σε υψηλή ποιότητα ήχου, το Somfy One σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία αναπαραγωγής video μέρα και νύχτα.
     

 Η τεχνολογία Somfy Vision ανίχνευσης κίνησης διασφαλίζει την αποφυγή φαινομένων λανθασμένου συναγερμού. 

Σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης, λαμβάνετε μία φωτογραφία στο κινητό σας ενώ ένα video διάρκειας 10 δευτερολέπτων καταγράφεται και αποθηκεύεται στο cloud, το οποίο μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε χωρίς καμία χρέωση σε 24 ώρες. 

Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, υπάρχει δυνατότητα συνεχόμενης καταγραφής και αποθήκευσης στο cloud.

Πρόληψη διάρρηξης και συναγερμός!

Εξοπλισμένο το Somfy One με εσωτερική σειρήνα 90+dB, αποτρέπει τους διαρρήκτες με την ανίχνευση κίνησης. 

Είναι συμβατό με μία σειρά αξεσουάρ συναγερμού πατέντας IntelliTAG, όπως μαγνητικές επαφές για πόρτες και παράθυρα ή μπρελόκ προσέγγισης, το οποίο απενεργοποιεί αυτόματα τον συναγερμό όταν εισέρχεστε στον χώρο σας. 

Το σύστημα IntelliTAG ανιχνεύει πρόθεση διάρρηξης του χώρου σας πριν συμβεί διαμέσου ανάλυσης δονήσεων. Με σκοπό την προσπέλαση φαινομένων διακοπής ρεύματος ή internet το Somfy One διαθέτει μπαταρία και λειτουργία επείγουσας επικοινωνίας.

Εύκολη διαχείριση!

Το Somfy One σας δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζεστε διαφορετικές ομάδες χρηστών δίνοντας τους διαφορετικά δικαιώματα όπως και να δημιουργείτε κοινωνίες (γείτονες, οκογένεια) που σε περίπτωση παραβίασης του χώρου σας θα ειδοποιηθούν με e mail, push και SMS ειδοποιήσεις, ούτως ώστε με την σειρά τους να καλέσουν βοήθεια.

Εμπειρία συνδεδεμένου σπιτιού!

Με πολύ εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση διαμέσου της εφαρμογής Somfy Protect διαθέσιμη για iOS ή Android, το Somfy One είναι συμβατό με τα γνωστά οικοσυστήματα έξυπνης διαχείρισης Works With Nest, Amazon Alexa ή IFTTT.

Επίσης είναι συμβατό με το σύστημα TaHoma, τη smart home λύση της Somfy.

To Somfy One ελέγχεται από μία εφαρμογή στο κινητό σας και μπρελόκ προσέγγισης αλλά και απλά με την φωνή σας. 

Καθώς είναι συμβατό με το Alexa voice assistant, μπορείτε απλά με την φωνή σας και να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε.
 
Σεβασμός στην ιδιωτικότητα και στα προσωπικά δεδομένα!

Με ενσωματωμένο ηλεκτροκίνητο κλείστρο που καλύπτει πλήρως τον φακό της κάμερας και το μικρόφωνο σας δίνεται η δυνατότητα να διαφυλάσσετε τις ιδιωτικές σας στιγμές στον χώρο σας.

περισσότερα δείτε εδώ