Κανάλι σοβατεπί tehalit.SL Κανάλι σοβατεπί tehalit.SL

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Κανάλι σοβατεπί tehalit.SL


 
Τα συστήματα καναλιών εγκατάστασης tehalit της Hager αποτελούν την ιδανική λύση διανομής ενέργειας και δεδομένων στις θέσεις εργασίας στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον.

Κύρια πλεονεκτήματα:

μεγάλο εύρος διαστάσεων

πλήρης γκάμα εξαρτημάτων σε όλες τις διαστάσεις

δυνατότητα διαχωρισμού μεταξύ ισχυρών και ασθενών ρευμάτων

επιλογές χρώμάτων (λευκό, μαύρο, αλουμίνιο)

επιλογές υλικών (PVC, αλουμίνιο)


πλήρης συνέργεια με το διακοπτικό υλικό systo

Εδω θα αναφερθώ στο κανάλι σοβατεπί που ειναι μια ωραία λύση για γραφεία και σε χώρους που θέλουμε να προσθέσουμε πρίζες διακόπτες και άλλα.


Με την σειρά SL οι παροχές φτάνουν σε κάθε επιθυμητό σημείο της εγκατάστασης χωρίς ενοχλητικά μερεμέτια αλλά με όμορφο και διακριτικό τρόπο χάρη στην υψηλής αισθητικής βάση στερέωσης μηχανισμών, όπου οι μηχανισμοί δείχνουν να αιωρούνται πάνω στον τοίχο εξαιτίας του καθρέπτη που βρίσκεται στο πλαϊνό τμήμα της βάσης.

 Διαθέσιμο σε 7 χρώματα και 3 διαστάσεις. Ειδική έκδοση σήμανσης διαδρόμων με φωτισμό LED και ενεργοποίηση από ανιχνευτή κίνησης.

Οδηγός επιλογής καναλιών ανακαίνισης


Οι πολλαπλές χρωματικές επιλογές της σειράς καναλιών ανακαίνισης tehalit.SL δίνουν το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα σε κάθε ανακαίνιση χώρου, σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα που προσφέρει ένα κανάλι σοβατεπί. Με την online εφαρμογή μας, επιλέξτε τώρα πολύ εύκολα τη λύση που ταιριάζει στο δικό σας χώρο!
 Δοκιμάστε την πατώντας εδω:


 

Με αυτό το έξυπνο εργαλείο, η επιλογή του σχεδίου, του χρώματος αλλά και του μηχανισμού γίνεται μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση.

Απο το PC, το laptop ή το tablet σας επιλέξτε το υλικό δαπέδου που διαθέτει ο χώρος σας μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία ξύλινων, μαρμάρινων ή δαπέδων με πλακάκια.


Στη συνέχεια επιλέξτε ένα χρώμα/ταπετσαρία για τον τοίχο και πειραματιστείτε με τα χρώματα του καναλιού σοβατεπί tehalit.SL, της βάσης των μηχανισμών του αλλά και των ίδιων των μηχανισμών του ώστε να δείτε το αποτέλεσμα που θα έχετε μετά την εγκατάστασή του στο χώρο σας.