Το ABB-free @ home® παρουσιάζει νέες λειτουργίες στην έκθεση IFA Το ABB-free @ home® παρουσιάζει νέες λειτουργίες στην έκθεση IFA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το ABB-free @ home® παρουσιάζει νέες λειτουργίες στην έκθεση IFA




Οι κορυφαίες λειτουργίες αυτοματισμού στο σπίτι από την Amazon Alexa και το ασύρματο ηχοσύστημα από τη Sonos βελτιώνουν περαιτέρω την έξυπνη προσφορά κατοικιών ABB @ home.

Τα ηχεία Sonos μπορούν τώρα να ενσωματωθούν στο ABB-free @ home®. Επιπλέον, το σύστημα επιτρέπει την ενεργοποίηση ενεργειών ανάλογα με τη γεωγραφική θέση των ιδιοκτητών. Η ενσωμάτωση της φωνητικής υπηρεσίας Alexa της Amazon Alexa θα ακολουθήσει αργότερα φέτος.

Ενσωμάτωση του Sonos

Η ενσωμάτωση του ασύρματου συστήματος οικιακού ήχου Sonos στο ABB-free @ home φέρνει ήχο πολλαπλών δωματίων σε ένα νέο επίπεδο άνεσης. Τα ηχεία Sonos σας μπορούν πλέον να ελέγχονται από τους άψογους ενσωματωμένους αισθητήρες και τους πάνελ στο σπίτι του free @ home για αναπαραγωγή / παύση της μουσικής, παράκαμψη μέσω των αγαπημένων Sonos ή ρύθμιση της έντασης.

Σας αρέσει να ακούτε ραδιόφωνο ειδήσεων στην κουζίνα κάθε πρωί και να παίζετε μουσική σε ολόκληρο το σπίτι ενώ συναναστρέφεστε με φίλους; Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας σε μια σκηνή και ανακαλέστε τους με το πάτημα ενός κουμπιού! Δεν χρειάζεστε πια το έξυπνο τηλέφωνό σας για να ελέγχετε το σύστημα Sonos σας.



Geofencing

Αφήστε το έξυπνο σπίτι σας να γνωρίζει πότε φεύγετε από τη δουλειά, ώστε να μπορεί να ανάψει τη θέρμανση για εσάς. Η νέα λειτουργία Geofencing του ABB-free @ home σας επιτρέπει να σχεδιάσετε ένα φανταστικό φράκτη γύρω από το σπίτι σας και σε άλλες τοποθεσίες. Κατά την είσοδο ή την έξοδο από αυτούς τους φράκτες, το σύστημα ABB-free @ home εκτελεί αυτόματα τις προκαθορισμένες ενέργειες σας, π.χ. απενεργοποιώντας όλα τα φώτα στο σπίτι όταν έχουν αποχωρήσει όλοι, ή ενεργοποιώντας τη θέρμανση μόλις βγείτε από τη δουλειά, άνετο όταν φτάσετε.


Ενσωμάτωση της Alexa

Από τον Δεκέμβριο, οι χρήστες ABB-free @ home® θα μπορούν να ελέγχουν το φωτισμό, τα blinds, τη θέρμανση και τις σκηνές μέσω της φωνητικής υπηρεσίας που βασίζεται σε σύννεφο του Amazon, απλά λέγοντας στον Alexa τι θα ήθελαν να κάνουν. Για παράδειγμα: "Alexa, ενεργοποιήστε το φως οροφής", "Alexa, ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 22 βαθμούς", ή "Alexa, ανοίξτε τα blinds". Όλος ο χρήστης πρέπει να κάνει είναι να συνδέσει τον λογαριασμό τους στο Amazon με τον λογαριασμό myABB Living Space® χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Alexa και η Alexa θα ενεργοποιηθεί.