Θερμική παρακολούθηση Fluke Corp Θερμική παρακολούθηση Fluke Corp

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Θερμική παρακολούθηση Fluke Corp



Η Fluke Corp. έχει επεκτείνει τις δυνατότητες του συστήματος παρακολούθησης της κατάστασής της, ώστε να περιλαμβάνει θερμική παρακολούθηση με την προσθήκη του νέου αισθητήρα θερμικής απεικόνισης Fluke® 3550 FC.



Οι διαχειριστές συντήρησης μπορούν τώρα να συλλέξουν μια πληρέστερη ποικιλία από δεδομένα βασικών δεικτών - θερμική απεικόνιση, τάση, ρεύμα, θερμοκρασία και ισχύ - στον κρίσιμο εξοπλισμό για να δημιουργήσουν μια πραγματική εικόνα της κατάστασης ενός περιουσιακού στοιχείου.

Με το σωστό μίγμα δεδομένων σε ένα μόνο σημείο, οι διαχειριστές μπορούν να εφαρμόσουν τη προγραμματισμένη συντήρηση και να μειώσουν τη συχνότητα των προληπτικών γύρων.

Η παρακολούθηση κατάστασης Fluke είναι μια πλατφόρμα λογισμικού που βασίζεται σε σύννεφο σε συνδυασμό με ανθεκτικούς αισθητήρες ηλεκτρικής παρακολούθησης, θερμοκρασίας και ισχύος για την υποστήριξη προγραμμάτων συντήρησης που βασίζονται σε συνθήκες. Το λογισμικό συγκεντρώνει τις μετρήσεις συγκέντρωσης δεδομένων από ασύρματα εργαλεία Fluke με δεδομένα παρακολούθησης κατάστασης σε πραγματικό χρόνο και ιστορικά αρχεία για μια πλήρη εικόνα της υγείας του περιουσιακού στοιχείου.

Η παρακολούθηση της κατάστασης Fluke δίνει στις ομάδες συντήρησης ένα πρακτικό, κλιμακωτό σύστημα που τους επιτρέπει να απεικονίζουν ζωντανές αναγνώσεις. Αυτό επιταχύνει την ανίχνευση, ανάλυση και επίλυση προβλημάτων για τη βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής του κρίσιμου εξοπλισμού χωρίς επεμβατικές μετασκευές ή εξειδικευμένη εκπαίδευση.

 Οι συναγερμοί μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ειδοποιούν τους τεχνικούς μέσω των κινητών τους τηλεφώνων όταν έχουν πληγεί συγκεκριμένα όρια μέτρησης, επιτρέποντας στις ομάδες να λάβουν άμεσα μέτρα για να επιλύσουν προβλήματα.
(via)