Πως να μετατρέψετε τα σώματα καλοριφέρ σε αερόθερμα Πως να μετατρέψετε τα σώματα καλοριφέρ σε αερόθερμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Πως να μετατρέψετε τα σώματα καλοριφέρ σε αερόθερμα




Ο ενισχυτής θερμότητας μετατρέπει τα καλοριφέρ σε αερόθερμα. Απορροφά άμεσα το θερμό αέρα από τα καλοριφέρ και τον μεταφέρει στο χώρο μέχρι και 5 φορές γρηγορότερα. Με την άμεση κυκλοφορία του θερμού αέρα επιτυγχάνεται η μη συσσώρευση της ζέστης στην οροφή και έτσι διανέμεται σε όλο τον χώρο.

Το Radiator Booster, µια µικρή συσκευή που τοποθετείται πάνω στο σώµα του καλοριφέρ και µε τη βοήθεια ενός µικρού ανεµιστήρα διευκολύνει την κυκλοφορία του ζεστού αέρα στο δωµάτιο.






Το radiator booster σας επιτρέπει να εκμεταλλευθείτε τη θερμότητα στο πίσω μέρος του σώματος και να την διανείμετε στο χώρο, αντί να την αφήνετε ανεκμετάλλευτη να θερμαίνει χωρίς λόγο τον τοίχο πίσω από το θερμαντικό σώμα.

Μετατρέπει τα απλά σώματα καλοριφέρ σε αερόθερμα







Αυτό που κάνει η νέα συσκευή δεν είναι να παράγει θερμότητα, αλλά να φροντίζει για τη σωστή ροή του ήδη υπάρχοντος θερμού αέρα. Σίγουρα, όσοι χρησιμοποιείτε καλοριφέρ θα έχετε παρατηρήσει ότι το σπίτι δε θερμαίνεται ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα να ανεβάζετε τη θερμοκρασία αρκετά, προκειμένου να ζεσταθούν και οι πλέον απομακρυσμένοι από τα καλοριφέρ χώροι..


Με τον τρόπο αυτόν λειτουργείτε το σώμα πιο αποδοτικά με αποτέλεσμα την μείωση του κόστους καυσίμου για την επίτευξη του ίδιου αποτελέσματος μέσα στο χώρο.




Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κατασκευασμένο από άκαμπτο, ανακυκλώσιμο πλαστικό.
Ενσωματώνεται εύκολα σε οποιοδήποτε θερμαντικό σώμα πάνελ.
Υψηλής απόδοσης ανεμιστήρας που διασκορπίζει το ζεστό αέρα γύρω στο χώρο με ελάχιστη κατανάλωση
Ενσωματωμένος αυτόματος θερμοστάτης ελέγχει τη συσκευή και την κλείνει αυτόματα όταν η θερμοκρασία του σώματος κατέβει κάτω από τους 30oC.
Λυχνία ένδειξης LED που είναι κόκκινη όταν η συσκευή είναι στο ρεύμα και πράσινη όταν η θερμοκρασία του σώματος ανέβει πάνω από τους 30oC και αρχίσει η λειτουργία της.

Διαστάσεις: 610 x 60 x 60 mm


Βάρος: 240 gr

Υλικό : ανακυκλώσιμο πολυπροπυλένιο

Τάση λειτουργίας: 100 - 240 V AC 50/60 Hz

Μήκος καλωδίου: 1.9 M
Κατανάλωση σε standby: 0.15W
Κατανάλωση σε λειτουργία: 1.25W
Ενεργοποίηση βάση θερμοκρασίας: 30°C

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας