Γλυκιά αυτοματοποίηση (vid) Γλυκιά αυτοματοποίηση (vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Γλυκιά αυτοματοποίηση (vid)


Από το 1930 έως σήμερα, το όνομα ΙΟΝ έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο της σοκολάτας στην Ελλάδα χάριν στην προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα, την καινοτομία και την ξεχωριστή γεύση των προϊόντων της.


Τα θεμέλια του σημερινού μεγέθους της ΙΟΝ, ως μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές βιομηχανίες σοκολατοειδών και ζαχαρωδών προϊόντων, τοποθετούνται μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο.

Σημαντική είναι και η εξαγωγική της δραστηριότητα, η οποία αναπτύσσεται σταθερά με στόχο κυρίως τις Βαλκανικές χώρες, τον Αραβικό Κόσμο, την Αίγυπτο, την Κύπρο, καθώς και τη Β. Αμερική.

Περίπου το 10του παραγόμενου προϊόντος της ΙΟΝ εξάγεται στις παραπάνω αγορές. 

Η ΙΟΝ σήμερα διαθέτει δύο σύγχρονες μονάδες παραγωγής (Ν. Φάληρο και Άρτα), με υψηλή παραγωγική δυνατότητα και εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου και εξέλιξης νέων προϊόντων, καθώς και τις μονάδες παραγωγής της Interia (Παλλήνη Αττικής) για προϊόντα σοκοπάστας και Mabel (Μαρκόπουλο Αττικής) για σοκολατίνια και άλλα σοκολατοειδή προϊόντα. 

Με σύνολο εργαζομένων που ξεπερνάει τους 1050 και κύκλο εργασιών κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, κατατάσσεται μεταξύ των 50 μεγαλύτερων βιομηχανιών στην Ελλάδα και είναι αμιγώς ελληνική.

Το  παρακάτω βίντεο μας μας αναλύει τη μονάδα παραγωγής ...