Νέος διακόπτης ραδιοσυχνοτήτων Vimar Νέος διακόπτης ραδιοσυχνοτήτων Vimar

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Νέος διακόπτης ραδιοσυχνοτήτων Vimar




Ο νέος διακόπτης με δύο πλήκτρα διπλής λειτουργίας και πομπό ραδιοσυχνοτήτων 2.4 GHz βάσει του προτύπου 802.15.4 είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν ευκολία στη χρήση, ελευθερία στην εγκατάσταση και ευελιξία: ο μηχανισμός αυτός μπορεί πράγματι να τοποθετηθεί σχεδόν παντού, ακόμη και σε επιφάνειες από τζάμι ή ξύλο. Και όλα αυτά χωρίς να απαιτούνται εργασίες στους τοίχους, καθώς δεν χρειάζεται χωνευτά κουτιά.

  


Η τεχνολογία που διαθέτει είναι τόσο απλή και διαισθητική που «εγκαθίσταται μόνος του». Πράγματι, δεν χρειάζεται καλώδια και ενεργοποιείται μόλις εγκατασταθεί: η μετάδοση του σήματος γίνεται μέσω ραδιοσυχνοτήτων και η διάδοση στην ηλεκτρική εγκατάσταση γίνεται μέσω εκκινητή, χωρίς συνδέσεις με καλώδια.


Μια ιδανική λύση για ανακαινίσεις, αλλαγές χρήσης ή επίπλωσης, καθώς και εγκαταστάσεις που αντιμετωπίζουν αρχιτεκτονικές δυσκολίες ή δυσκολίες λόγω των κανονισμών.

  


Ο νέος διακόπτης ραδιοσυχνοτήτων έχει επίσης πιστοποίηση ZigBee και, επομένως, είναι συμβατός με συστήματα που υιοθετούν το πρότυπο ZigBee Green Power, ένα νέο πρωτόκολλο για τον έλεγχο του φωτισμού που διαδίδεται ταχύτατα, χάρη σε λύσεις που σέβονται ολοένα και περισσότερο το περιβάλλον.



Πράγματι, η τροφοδοσία του μηχανισμού γίνεται με αξιοποίηση της ενέργειας που παράγεται κατά το πάτημα των πλήκτρων και, επομένως, δεν απαιτούνται μπαταρίες, οι οποίες δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν ή να απορριφθούν.

Τέλος, χάρη στη δυνατότητα αισθητικού συντονισμού με τις κομψές και εκλεπτυσμένες γεωμετρίες της σειράς Eikon, με το μοντέρνο design της σειράς Arké ή με τις απλές και αυστηρές γραμμές της σειράς Plana, ο νέος διακόπτης ραδιοσυχνοτήτων συνδυάζεται άριστα κάθε στιλ κατοικίας.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του είναι ότι προεξέχει ελάχιστα, ώστε να ενώνει το design με τη μέγιστη ευκολία στην εγκατάσταση