Το σύστημα διακοπτών TEM MODUL Το σύστημα διακοπτών TEM MODUL

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το σύστημα διακοπτών TEM MODUL



Η TEM είναι κατασκευάστρια συστημάτων διακοπτών απο τη Σλοβενία. Τα προιόντα της TEM χαρακτηρίζονται απο σύγχρονο σχεδιασμό, ποιότητα κατασκευής και ακολουθούν τις σύγχρονες Ευρωπαικές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν άριστη σχέση ποιότητας/κόστους.

Η TEM είναι market leader στη Σλοβενία και τα προιόντα της είναι διαθέσιμα στις περισσότερες Ευρωπαικές αγορές. 

Εχει βραβευτεί για τον σχεδιασμό του συστήματος ομαδοποίησης MODUL και είναι πιστοποιημένη κατά το σύστημα ελέγχου ποιότητας ISO9001.


Το σύστημα διακοπτών TEM MODUL αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, που προσφέρει ομαδοποίηση των συνδυασμών διακοπτών και πριζών σε ενιαία κουτιά και πλαίσια.
Σε πλήρη ανάπτυξη του το σύστημα απαιτεί παραλληλόγραμμα κουτιά εγκαταστάσεων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συμβατικά στρογγυλά κουτιά 60mm. για διακόπτες και πρίζες μέχρι 2 στοιχείων (2M).



Το σύστημα TEM MODUL προσφέρει εξαιρετική ευελιξία στην εγκατάσταση δημιουργώντας ολοκληρωμένους συνδυασμούς στοιχείων σε ενιαία πλαίσια που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους συμβατικούς διακόπτες.





Η σειρά TEM MODUL περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αλλά και εξειδικευμένα στοιχεία. Οι διακόπτες όπως και οι πρίζες ρεύματος είναι 16A με επαφές απο κράμα αργύρου για μακρόχρονη και απροβλημάτιστη λειτουργία.


Ολες οι πρίζες ρεύματος διαθέτουν σαν standard την προστασία 'για παιδιά'.



Ο σχεδιασμός του συστήματος TEM MODUL χαρακτηρίζεται απο απλές ευθείες (LINE) ή καμπύλες (SOFT) σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές δημιουργώντας τετράγωνα και παραλληλόγραμμα σχήματα.



Φωτιζόμενα πλήκτρα με ειδικά στοιχεία σε 4 χρώματα LED δημιουργούν ιδιαίτερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.



Οι διακόπτες TEM MODUL διατίθενται με λευκά, μπέζ gloss, ασημί (silver) ή μαύρα πλήκτρα με την ειδική επίστρωση Soft Touch Black (STB) και διακοσμητικά πλαίσια σε σύγχρονους χρωματισμούς, δημιουργώντας έτσι συνδυασμούς που ταιριάζουν στην αισθητική κάθε χώρου.

Το σύστημα TEM MODUL επιτρέπει να γίνουν ιδαίτεροι συνδυασμοί στοιχείων, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους με πολλές εφαρμογές σε γραφεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κ.ά. αλλά και για τη σύγχρονη κατοικία με υψηλές λειτουργικές και αισθητικές απαιτήσεις.

Δείτε την νέα εταιρική παρουσίαση της TEM που παρουσιάζει τη σύγχρονη φιλοσοφία της στο σχεδιασμό και την παραγωγή των διακοπτών TEM MODUL