Σεμινάριο Με Θέμα: Αυτοματισμοί Και Έξυπνη Διαχείριση Κτιρίου Σεμινάριο Με Θέμα: Αυτοματισμοί Και Έξυπνη Διαχείριση Κτιρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Σεμινάριο Με Θέμα: Αυτοματισμοί Και Έξυπνη Διαχείριση Κτιρίου



.Η ομάδα των ηλεκτρολόγων στο Facebook, Αδειούχοι Ηλεκτρολόγοι Εγκαταστάτες και η εταιρεία προμήθειας λύσεων και υπηρεσιών για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια Hager Hellas, σε συνεργασία με την ενημερωτική ιστοσελίδα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.GR, διοργανώνουν από κοινού ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: Αυτοματισμοί και έξυπνη διαχείριση κτιρίου.

Περιεχόμενο του σεμιναρίου:
Εισαγωγή στο έξυπνο σπίτι
Υλικά και συνδεσμολογίες
Κατασκευή εγκατάστασης έξυπνου σπιτιού
Ρυθμίσεις και παραμετροποίηση του συστήματος
Προγραμματισμός και ρυθμίσεις μέσω smartphone ή tablet από τους συμμετέχοντες
Ερωτήσεις – απορίες

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από στελέχη της εταιρείας Hager, τους κ.κ Γιώργιο Καπετανάκη και Χάρη Παπαγεωργίου. Μετά τη λήξη του σεμιναρίου, θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και θα ακολουθήσει μπουφές.

Ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου: Τετάρτη 31 Μαϊου 2017

Ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου: 18:30

Τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου: Show Room Hager Θεσσαλονίκης, Αντώνη Τρίτση 15-17, Θέρμη

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής στο σεμινάριο που θα βρείτε στην ομάδα Αδειούχοι Ηλεκτρολόγοι Εγκαταστάτες (εάν δεν είστε μέλη της ομάδας, θα πρέπει να κάνετε αίτημα για συμμετοχή). Λόγω του περιορισμένου αριθμού των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με ανάλογο μήνυμα στο προσωπικό τους email. Για ερωτήσεις και πληροφορίες επισκεφθείτε την ομάδα των Αδειούχων Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάτων.

http://hlektrologia.gr/