Νέοι σωλήνες βαρέως εγκιβωτισμού: Beton & Garden Νέοι σωλήνες βαρέως εγκιβωτισμού: Beton & Garden

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Νέοι σωλήνες βαρέως εγκιβωτισμού: Beton & Garden



Η VIOKAR ξεκινάει τη διάθεση δύο νέων διαμορφώσιμων σωλήνων με τις ονομασίες Beton και Garden, με σκούρο γκρι και καφέ χρωματισμό αντίστοιχα, που παραπέμπουν και οπτικά στην ιδανική τους χρήση.

Νέοι σωλήνες βαρέως εγκιβωτισμού: Beton & Garden

Βαρέως τύπου αντοχή στην κρούση
Δωρεάν ατσαλίνα & μούφα security lock
IEC διαστάσεις Ø16 - Ø20 - Ø25 - Ø32
Ειδικός σχεδιασμός για εύκολη διέλευση καλωδίων
Συσκευασία 30m



Παραγωγή σωλήνων μόνο σε IEC διαστάσεις

Οι νέες και πλήρως εναρμονισμένες με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, σειρές σωλήνων και εξαρτημάτων σηματοδοτούν τον προσανατολισμό της VIOKAR στον τομέα της προστασίας καλωδίων.

Όλοι οι σωλήνες VIOSPIRAL και VIOTUBO καθώς και τα εξαρτήματά τους, θα παράγονται πλέον μόνο σε IEC διαστάσεις και θα συμμορφώνονται απολύτως στο πρότυπο ΕΝ 60423, το οποίο εγγυάται την απόλυτη συνεργασιμότητα σωλήνων και εξαρτημάτων ανεξαρτήτως κατασκευαστή και χώρα προέλευσης.

Η παραγωγή των σειρών σωλήνων στις παλαιές DIN διαστάσεις θα σταματήσει στις 26/05/2017, ενώ τα αντίστοιχα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Η γνωστή ευαισθησία της VIOKAR σε θέματα περιβαλλοντολογικής προστασίας και υγιεινής, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα think green που εφαρμόζει, την καθιστούν πρωτοπόρο στη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο πρώτων υλών, αλλά και μεθόδων παραγωγής. Όπως στο παρελθόν η VIOKAR υπήρξε πρωτοπόρος εφαρμόζοντας τις RoHS και REACH οδηγίες εναρμόνισης, έτσι και σήμερα, οι εισαγόμενες από Ευρωπαϊκούς προμηθευτές πρωτογενείς πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, δεν περιέχουν πλέον βλαβερές ουσίες και πρόσθετα.

http://viokar.gr/