Ο ταξιδιωτικός αντάπτορας πρίζας( World Adapter) Ο ταξιδιωτικός αντάπτορας πρίζας( World Adapter)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ο ταξιδιωτικός αντάπτορας πρίζας( World Adapter)


  


Έχετε ετοιμάσει βαλίτσες για το εξωτερικό αλλά σίγουρα τα πήρατε όλα; 

Πολλές φορές από τον ενθουσιασμό μας για το ταξίδι μπορεί να ξεχάσουμε σημαντικά πράγματα όπως τον ταξιδιωτικό αντάπτορα. 
    



                       Όπως ξέρετε κάθε χώρα έχει δική της πρίζα. 

Έτσι στην Αγγλία χρησιμοποιούν το εικονιζόμενο βύσμα.

  

Το οποίο χρησιμοποιείται και σε άλλες χώρες όπως Κύπρο, Ιαπωνία και Αυστραλία


Αντίστοιχα στην Αμερική έχουν το παρακάτω




Ενώ στην Ιταλία

   


Και στην Ελβετία


Έτσι για την Αγγλία και τις χώρες που χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα μπορείτε να χρησιμοποιείται έναν ανταπτορα πρίζας από αγγλικό σε ευρωπαϊκό (σούκο όπως και αυτό που χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα).

 Αντίστοιχα αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή με αγγλικό σύστημα στην Ελλάδα χρειάζεστε ένα ταξιδιωτικό αντάπτορα που να κάνει το αντίθετο όπως στην εικόνα που ακολουθεί.
 
Ο οποίος όπως βλέπετε ενσωματώνει ταυτόχρονα και άλλα βύσματα για άλλες χώρες ώστε να έχετε ένα για την πλειοψηφία των χωρών του εξωτερικού της ελβετικής εταιρίας skross.
Δείτε ένα σχετικό βίντεο


 Ομοίως ισχύει και για τους άλλες χώρες.

 Σε περίπτωση που ταξιδεύετε συχνά σε διαφορετικές χώρες υπάρχουν και ταξιδιωτικοί αντάπτορες πρίζας που συνδυάζουν πολλές χώρες μαζί όπως της ελβετικής εταιρείας skross στην παρακάτω εικόνα.




  



Εδώ να προσθέσουμε ότι πρέπει προσέχετε γιατί ορισμένες χώρες δεν χρησιμοποιούν ρεύμα με 220 volt και συνεπώς οι συσκευές σας (εκτός από tablet και smartphones) δεν θα λειτουργούν.

 Προσοχή όταν χρησιμοποιείτε συσκευές από άλλες χώρες χαμηλότερων volt σε χώρες με μεγαλύτερα γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος καταστροφής της συσκευής σας ή και ηλεκτροπληξίας.

Τέλος να προτιμήσετε ταξιδιωτικούς αναπτήρες με πιστοποίηση όπως της εταιρίας skross, για την ασφαλείας καθώς κυκλοφορούν πολλοί αμφιβόλου ποιότητας που θέτουν σε κίνδυνο τόσο τις συσκευές σας όσο και σε εσάς προσωπικά λόγο ηλεκτροπληξίας ή πυρκαγιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες