ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ






Το μέλλον σερβίρεται. Χάρη στο σύστημα κίνησης-σύλληψη το ρομποτικό κουζίνα μπορεί τώρα να αναπαράγουν με ακρίβεια τις ενέργειες ενός master chef δημιουργώντας έτσι μια ποικιλία από νόστιμα πιάτα, μαγειρεμένα με τα πρότυπα παγκόσμιας κλάσης, για την εγχώρια κουζίνα και για άλλες περιοχές της προετοιμασίας.
Σεφ και νοικοκυρές του κόσμου αφήστε τις κουτάλες και τους πάγκους σας, για να κάνετε χώρο στο ρομπότ σεφ, που θα κάνει τη δουλειά για εσάς χωρίς να κουράζεστε.
 
Έτσι, όσοι από εσάς δεν έχετε και την καλύτερη σχέση με την κουζίνα, μην ανησυχείτε γιατί το ρομπότ-σεφ έρχεται για να σας λύσει τα χέρια και να σας ανοίξει την όρεξη!



Μέσω ειδικής εφαρμογής θα μπορείτε να του δίνετε εντολές για φαγητά, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να κάνει και κάποιες από τις δουλειές, όπως να καθαρίζει τα πιάτα και να τα βάζει στο πλυντήριο.
Η συγκεκριμένη κουζίνα λειτουργεί είτε μέσω οθόνης αφής είτε μέσω εφαρμογής στο κινητό.

 Προς το παρόν το μόνο που μπορεί να κάνει είναι μια συγκεκριμένη σούπα. Από το 2018 που θα γίνει διαθέσιμη η κουζίνα, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια βιβλιοθήκη με πάνω από 2000 συνταγές ανά τον κόσμο.Δείτε το ροπότ – σεφ στο βίντεο που ακολουθεί:




Πηγή: Moley Ρομποτική