Wilo αντλίες με δυνατότητα σύνδενσης με Smart Home Wilo αντλίες με δυνατότητα σύνδενσης με Smart Home

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Wilo αντλίες με δυνατότητα σύνδενσης με Smart Home





Απλός ηλεκτρονικός πίνακας που αποτελεί αξιόπιστη λύση

 Ο ηλεκτρονικός πίνακας Wilo-Smart Control SC-Lift, διακρίνεται για την επιτυχημένη «τεχνολογία κόκκινου πλήκτρου» καθώς και για το φιλικό προς τον χρήστη μενού πλοήγησης «Smart Control».


Περισσότερη διαφάνεια και μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση

Αυτό το σύστημα ελέγχου για αντλητικά συγκροτήματα με έως και τέσσερις αντλίες, ξεχωρίζει χάρη στο εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη μενού πλοήγησης με σύμβολα, που καλύπτει όλες τις εφαρμογές και είναι κοινό για όλους τους ηλεκτρονικούς πίνακες Smart Control, καθώς και στη μεγάλη, κατανοητή οθόνη. Χάρη στις πολλές γραμμές της οθόνης, απεικονίζονται πλήρως και κατανοητά οι τρέχουσες καταστάσεις λειτουργίας ενώ ο χρήστης μπορεί να βλέπει τις παραμέτρους λειτουργίας ξεχωριστά.
  
 Με τα πρωτόκολλα ModBus ή GSM, ο πίνακας Wilo-Smart Control SC-Lift, μπορεί να ενσωματωθεί σε συστήματα τηλεχειρισμού έτσι ώστε να επιτρέπεται η πρόσβαση στους χρήστες στις παραμέτρους λειτουργίας ή στον πίνακα ελέγχου των αντλιών, από απομακρυσμένα κέντρα ελέγχου.

 Διατίθενται επίσης μοντέλα αντιεκρηκτικού τύπου, για την άμεση σύνδεση αντλιών και αισθητήρων στάθμης, χωρίς να χρειάζονται πρόσθετα εξαρτήματα.

Η Wilo παρουσιάζει λύσεις για το δικτυωμένο σπίτι σας
πρώτη σειρά αντλιών στον κόσμο με δυνατότητα Smart Home


Για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και να τις συνδυάσουμε με αυξημένη ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση, "έξυπνη διαβίωση» γίνεται όλο και πιο ελκυστική επιλογή. Δικτύωση ένα φάσμα διαφορετικών στοιχείων επικοινωνίας με δυνατότητα δημιουργεί ένα άνετο περιβάλλον και να κάνει την καθημερινή ζωή πιο εύκολη. Ατομικά προφίλ του χρόνου εξοικονόμηση ενέργειας αισθητήρες, θυρών και παραθύρων παρέχει ασφάλεια, και το smartphone σας προειδοποιεί όταν η μονάδα ανύψωσης είναι πιθανό να μπλοκαριστεί.

Είτε πρόκειται για αυτόματα το πότισμα του γκαζόν εάν παίρνει πάρα πολύ ξηρό ή αερισμό των δωματίων σε εύθετο χρόνο, πριν να έρθει στο σπίτι για να εξασφαλίσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον δωματίου - Smart Home εφαρμογές απλά κάνουν τη ζωή ευκολότερη.

Τον έλεγχο των συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού θα γίνει επίσης πιο απλή και πιο οικονομική στο μέλλον.

Wilo είναι ο πρώτος κατασκευαστής αντλιών στον κόσμο για να ξεκινήσει μια σειρά αντλία με Smart Home ικανότητα.

Συναφής με τεχνολογία Smart Home, η αποδεδειγμένη Wilo αντλίες παραδώσει ένα εντελώς νέο επίπεδο άνεσης, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ασφάλεια, δεδομένου ότι μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες των χρηστών τους.

Πώς λειτουργεί επικοινωνίας Smart Home με αντλίες;

Ο διακομιστής wibutler σπίτι βρίσκεται στην καρδιά του συστήματος, το οποίο είναι το σύστημα και κατασκευαστής ανεξάρτητη, συμβατό με πολλά πρότυπα της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων EnOcean, ZWave, ZigBee, κλπ και μπορεί να συνδεθεί και να ελέγχουν έξυπνα προϊόντα από ένα φάσμα των κατασκευαστών και των συστημάτων που χρησιμοποιούν διάφορες ασύρματες τεχνολογίες. Αυτό διατηρεί την ανεξαρτησία του πελάτη και τους δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσει τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους.

Η wibutler μπορεί να λειτουργεί από έναν υπολογιστή, από ένα smartphone ή tablet με τη χρήση του Smart Home εφαρμογή για κινητά, και μεταδίδει τις εντολές ελέγχου που έλαβε στις αντλίες ως ασύρματα σήματα. Οι αντλίες ίδιοι είναι εξοπλισμένα με Smart Home ενότητες για να λάβει τα σήματα.

Εκμετάλλευση βρόχινου νερού

Η αυτο-αναρρόφησης FWJ-SmartHome Wilo-Jet μονάδα παροχής νερού χρησιμοποιείται για να μεταφέρει το νερό και βρόχινου νερού από πηγάδια και δεξαμενές για το πασπάλισμα, την άρδευση και τον ψεκασμό των κήπων. Ένα βύσμα του μετασχηματιστή επιτρέπει στην αντλία να εύκολα να ενσωματωθούν στο σύστημα Smart Home και, εάν απαιτείται, σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα υγρασίας ή εξωτερικό θερμόμετρο.

 Εάν η εξωτερική θερμόκρασία ή του αισθητήρα υγρασίας στο έδαφος υπερβαίνει ένα καθορισμένο σημείο ρύθμισης, στέλνουν ένα μήνυμα προς τον wibutler, το οποίο ενεργοποιεί την άρδευση κήπων για μια καθορισμένη περίοδο μετά από μια χρονική καθυστέρηση, το βράδυ, για παράδειγμα