Οι έξυπνες κλειδαριές Οι έξυπνες κλειδαριές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Οι έξυπνες κλειδαριές



Οι έξυπνες κλειδαριές που αναβαθμίζουν ή αντικαθιστούν την κλειδαριά της πόρτας σας κάνουν πολλά παραπάνω από το να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν την πόρτα χωρίς κλειδί.


Οι περισσότερες έξυπνες κλειδαριές σας επιτρέπουν να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το σπίτι σας. Τα ψηφιακά κλειδιά περιορισμένης πρόσβασης σε επισκέπτες , παιδιά, έμπιστους υπαλλήλους ή καλεσμένους όταν δεν είστε στο σπίτι και κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν αυτόματα όταν δεν είστε στο σπίτι.

Μερικές έξυπνες κλειδαριές είναι συμβατές με έξυπνα οικιακά συστήματα όπως το Νest, το Αpple Homekit και το Wink. Μπορούν να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν σαν μέρος της συνολικής λειτουργίας. Για παράδειγμα μπορείτε να προγραμματίσετε μία λειτουργία νυκτός που κλειδώνει τις πόρτες αλλά επίσης κλείνει τα φώτα.

 Μια έξυπνη κλειδαριά μπορεί να χειριστεί όταν συνδυάζεται με καλό έξυπνο κουδούνι. Αν ένας φίλος , μέλος της οικογένειας ή υπάλληλος χτυπήσει το έξυπνο κουδούνι σας όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού μπορείτε να τον ταυτοποιήσετε οπτικά μέσω του έξυπνου κουδουνιού , και έπειτα να ανοίξετε την πόρτα από απόσταση ώστε να μπει στο σπίτι σας.

Τα έξυπνα οικιακά προϊόντα, όπως οι έξυπνες κλειδαριές, είναι ακόμα στην πρώιμη εφηβεία της ανάπτυξής τους. Μερικά από τα νέα ασύρματα gadgets είναι συνήθως σχεδιασμένα παράξενα και υπερβολικά ανεύθυνα. Ίσως να χρειαστεί να έχετε ένα παραδοσιακό κλειδί μαζί σας για ασφάλεια σε περίπτωση που η έξυπνη κλειδαριά δεν κλειδώνει η ξεκλειδώνει όπως διαφημίστηκε.

Από τη στιγμή που οι έξυπνες κλειδαριές λειτουργούν με μπαταρίες , το να βρείτε μία νεκρή κλειδαριά μοιάζει σαν απομακρυσμένη πιθανότητα. Οι περισσότερες μπαταρίες λειτουργούν 6 μήνες έως ένα χρόνο και τα λαμπάκια πάνω στην κλειδαριά ή ένας συναγερμός στο κινητό σας σας επιτρέπει να ξέρετε αν οι μπαταρίες χρειάζονται άλλαγμα.

Για να μην αποθαρρύνεστε μερικοί, κατασκευαστές έξυπνων κλειδαριών αναγνωρίζουν αυτά τα θέματα εμπιστοσύνης και επανασχεδιάζουν τις κλειδαριές τους σύμφωνα με αυτά. Πολλές έξυπνες κλειδαριές δεύτερης γενιάς και τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν επιλογές που παρέχουν δεύτερες ή και τρίτες φυσικές μεθόδους εισόδου εκτός από την αρχική ασύρματη λειτουργία.

Αλλά αν η ιδέα μίας κλειδαριάς που μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε χωρίς κλειδί ή που μπορείτε να ελέγξετε από απόσταση σας ελκύει σας παραθέτουμε ένα δείγμα από τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά και τα καλύτερα μοντέλα.

Smart Locks 101.

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα χρειαστείτε έναν κλειδαρά για να εγκαταστήσετε την έξυπνη κλειδαριά σας. Μια κλειδαριά εξώπορτας είναι πολύ πιο εύκολο να βγει και να εγκατασταθεί από ότι νομίζετε, με ένα κατσαβίδι και δουλειά μίας ώρας. Οι έξυπνες κλειδαριές είναι ακριβότερες από τις συμβατικές κλειδαριές, αλλά όχι σημαντικά ακριβότερες.

Δεν κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν όλες οι κλειδαριές με τον ίδιο τρόπο. Μερικές μπορεί να λειτουργούν με το να μιμείστε ότι κρατάτε κλειδί γυρνώντας το κινητό σας μπροστά από την κλειδαριά. Μερικές κλειδαριές απαιτούν να αγγίξετε φυσικά την κλειδαριά για να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε έχετε μαζί σας το κινητό σας για να την ελέγχετε. Μερικές έξυπνες κλειδαριές απαιτούν να πατάτε ένα κουμπί στην εφαρμογή της κλειδαριάς στο κινητό σας. Μερικές κλειδαριές ανοίγουν αυτόματα όταν εισέρχεστε σε μία προκαθορισμένη ζώνη. Μερικές υπακούν σε φωνητικές οδηγίες. Και μερικές έξυπνες κλειδαριές είναι έξυπνες αρκετά ώστε να κλειδώνουν χωρίς να ρωτούν όταν φεύγετε από το κτίριο.

Αugust:Η καλύτερη έξυπνη κλειδαριά αν δεν θέλετε να αλλάξετε την κλειδαριά σας.

Αντί να αντικαταστήσετε όλη σας την κλειδαριά, η Αugust αντικαθιστά μόνο το εσωτερικό. Η κλειδαριά σας παραμένει η ίδια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα άτομα της οικογένειάς σας που δεν είναι τόσο εξοικειωμένα με την τεχνολογία. Πατήστε το εικονίδιο ξεκλειδώματος στο κινητό σας για να ξεκλειδώσετε την κλειδαριά. Η august κλειδώνει αυτόματα μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή αν απομακρυνθείτε 100 βήματα μακριά.

Το μοντέλο που είναι συμβατό με το Apple HomeKit κυκλοφόρησε πρόσφατα, αφήνοντάς σας να κλειδώνετε να ξεκλειδώνετε και να ελέγχετε την κατάσταση της κλειδαριάς χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές και το iphone σας.

Επειδή το να ανοίξετε την πόρτα με το iphone σας ασύρματα μπορεί να μην πάρει περισσότερη ώρα από το να ψάξετε για τα κλειδιά σας, Προσθέστε έξυπνο πληκτρολόγιο για αν έχετε πρόσβαση χωρίς κλειδιά μέσω ενός κωδικού pin. Είναι θαυμάσιο για να έχουν πρόσβαση οι συγγενείς που δεν έχουν smartphones. Για να κάνετε την πόρτα σας ακόμα πιο έξυπνη προσθέστε μία συμβατή κάμερα ώστε να σας επιτρέπει να βλέπετε ποιος είναι μπροστά στην πόρτα σας όπου και αν είστε.

H καλύτερη παραδοσιακή κλειδαριά: Schlage Smart Sense Deadbolt

H πρώτη μικρή κλειδαριά της Schlage , η Schlage Sense Smart είναι παρόμοια με την Kwikset Kevo στην εγκατάσταση αλλά τελείως διαφορετική στην εγκατάσταση.

 Για να σας δώσει απόλυτη ευελιξία και ηρεμία σχετικά με την ασφάλεια η Schlage σχεδίασε το Sense Smart με 4 επιλογές ανοίγματος: Με Bluetooth πατώντας μία εικόνα μέσα στο Schlage iOS app, ένα φυσικό κλειδί, ένα αριθμημένο πληκτρολόγιο αφής ή φωνητικές εντολές με συμβατότητα με το Apple HomeKit.

Δεν υπάρχει ανάγκη να αγοράσετε επιπλέον πληκτρολόγια ή μπρελόκ. Αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι είναι μία συμβατική κλειδαρότρυπα και μία λευκή επίπεδη περιοχή από πάνω της.

Αντί να στέλνετε τα εικονικά κλειδιά με email , μπορείτε να παράγετε ατομικούς κωδικούς για όλη την οικογένεια, τους φίλους ή τους υπαλλήλους σας οι οποίοι μπορούν να ρυθμιστούν σε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω μηνυμάτων κειμένου ή email και θα μπορείτε να βλέπετε τις εισόδους και εξόδους. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος συναγερμός αν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει την κλειδαριά. Δυστυχώς η έκδοση είναι συμβατή μόνο με κινητά της Apple που λειτουργούν με iOS.

Όπως πολλές έξυπνες κλειδαριές η Sense λειτουργεί μόνο σε εύρος σήματος Bluetooth. An θέλετε να ανοίξετε και να κλείσετε με άλλο τρόπο είτε από το σπίτι σας είτε μακριά θα χρειαστείτε μια τηλεόραση Apple για να την χρησιμοποιήσετε σαν κανάλι ελέγχου, όπως ή Kevo συνδυάζεται με την Kevo Plus ή η August με την Αugust Connect.