Ασφαλειοδιακόπτες SlimLine XR ΑΒΒ Ασφαλειοδιακόπτες SlimLine XR ΑΒΒ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ασφαλειοδιακόπτες SlimLine XR ΑΒΒ



Η SlimLine XR πληροί όλες τις αυξανόμενες απαιτήσεις στη βιομηχανία για την ασφαλή και αξιόπιστη διανομή της ενέργειας.


Χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό επαφής και συμπαγές μέγεθος, η εγκατάσταση είναι ασφαλής, γρήγορη και εύκολη.




Για απομακρυσμένη λειτουργία και την παρακολούθηση, SlimLine XR είναι διαθέσιμο με ενσωματωμένο κινητήρα, ηλεκτρονικό μόνιτορ ασφάλεια (EFM) ή της νέας ολοκληρωμένης παρακολούθησης ενέργειας ITS2 συσκευή.


Αποθήκευση χρόνος εγκατάστασης, το χώρο και το κόστος η χρήση των επαφών plug-in στους ζυγούς διανομής, μια ολοκληρωμένη υποστήριξη διαφανειών και αυξημένη περιοχή τερματισμού καλωδίων κάνουν την εγκατάσταση εύκολη, γρήγορη και ασφαλής. SlimLine XR μπορεί να εγκατασταθεί σε οριζόντια ή κάθετη κατεύθυνση.

 Ασφαλής λειτουργία χάρη σε ένα αξιόπιστο ένδειξη θέσης, δυνατότητες για λουκέτο τη λαβή με μέχρι τρία λουκέτα και υψηλό βαθμό προστασίας (IP41).

ABB SlimLine XR - με μοτέρ
σειρά διακόπτης φορτίου ABB SlimLine XR μπορεί να παρέχει απομακρυσμένη ή τοπική λειτουργία χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη μονάδα.


Η μονάδα είναι πλήρως ενσωματωμένη στο διακόπτη, χωρίς να αλλάζει τις διαστάσεις.

Τοποθετούνται στις κουμπιά μπροστά λειτουργίας πίνακα "ON / OFF» (ON / OFF) προστατεύονται από ένα διαφανές καπάκι με κλείδωμα.


Τοποθετούνται στις κουμπιά μπροστινού πίνακα λειτουργίας "ON / OFF» (ON / OFF) προστατεύονται από ένα διαφανές κάλυμμα με κλειδαριά.

Η τοπική ή λειτουργία τηλεχειριστηρίου.

Η σειρά είναι κατάλληλη για τον έλεγχο των καταστροφών σε χειροκίνητη λειτουργία από τον μπροστινό πίνακα, σε περίπτωση απώλειας της εξουσίας.
Συνδέοντας μια εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος πραγματοποιείται με τη χρήση του πολυ-συνδετήρα εγκατασταθεί από το εργοστάσιο.

Διαχείρισης XR της μέσω ModBus ή υποδοχή fieldbus

Διακόπτης με ενσωματωμένη ηλεκτρονική μονάδα (τα ITS)
SlimLine η σειρά XR μπορεί να παρέχεται με τη μορφή ενός διακόπτη κυκλώματος με ενσωματωμένη ηλεκτρονική μονάδα για την απομακρυσμένη λειτουργία και τον έλεγχο μέσω επικοινωνίας fieldbus.

 Όλες οι παράμετροι της σκανδάλης συναγερμού μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας ένα φορητό υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με κάθε διακόπτη SlimLine XR μέσω του καλωδίου USB.

Όλα τα δεδομένα που διαχειρίζεται η ITS μπορούν να εμφανιστούν στον σύνδεσμο πολλαπλών ακίδων που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του XR, για μετάδοση μέσω ενός διαύλου Modbus RTU.

Fieldbus fieldbus υποδοχή

Στην διακόπτες σειρά SlimLine XR ανακοίνωσή της μέσω του συνδετήρα fieldbus.

 Όταν χρησιμοποιείτε το fieldbus όλα τα συστατικά που διοργανώνονται στο τηλεφωνικό κέντρο, για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με το ίδιο βασικό διακόπτη εισόδου γλώσσας περιλαμβάνει ένα κύριο πίνακα διανομής.

Το fieldbus υποδοχή που βρίσκεται ως προέκταση του μπλοκ από την πλευρά του προστατευτικού καλύμματος της εξόδου του καλωδίου.

 Εναλλαγή SlimLine XR του είναι η έκδοση XR με ενσωματωμένο μετασχηματιστές ρεύματος, αισθητήρες τάσης και θερμοκρασίας
XR φέρει τη μέτρηση διακόπτη: ρεύματος ανά φάση, τάση, ισχύς, κατανάλωση ενέργειας (kWh), συντελεστή ισχύος και της θερμοκρασίας.

Ο διακόπτης ελέγχει το XR ITS

 Η κατάσταση της ασφάλειας και ενεργοποιήστε τη θέση
με βάση αυτά τα δεδομένα, το XR διακόπτη μπορεί να εκδώσει συναγερμούς σε περίπτωση αποτυχίας ασφάλεια ή υπερβολική θερμοκρασία ή τρέχον όριο που προβλέπει η ηλεκτρονική μονάδα ITS.

 Αυτοί οι διακόπτες φορτίου, δοκιμάζονται όπως περιγράφεται στο πρότυπο EN 60947-3 που προβλέπει αυστηρότερες απαιτήσεις για Απενεργοποίηση, Ενεργοποίηση, τις επιδόσεις και την ασφάλεια στην εργασία.

Η IEC 60269-2 ορίζει την καμπύλη που περιγράφει την λειτουργία της ασφάλειας, καθώς και τα χαρακτηριστικά των συνδέσεων ασφαλειών για βραχυκύκλωμα περιορισμό ρεύματος.

Χαρακτηριστικά των ασφαλειών που αντιστοιχούν σε τυπικές απαιτήσεις, και υψηλής χωρητικότητας για περιορισμό ρεύματος εξασφαλίζει ένα απλό και αποτελεσματικό συντονισμό της προστασίας της ασφάλειας-συνδέσεις και άλλες συσκευές.
δείτε πληροφορίες