Ασύρματος ρυθμιστής στροφών ηλεκτρικών κινητήρων Ασύρματος ρυθμιστής στροφών ηλεκτρικών κινητήρων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ασύρματος ρυθμιστής στροφών ηλεκτρικών κινητήρων



Νέο WiFi moto-μετατροπέα, επίσης, με τηλεχειριστήριο και ασύρματη προγραμματισμού και ελέγχου.

Με έδρα στο Castenedolo (Brescia, Ιταλία),motive.it είναι εξειδικευμένη στο σχεδιασμό και την παραγωγή ηλεκτρικών κινητήρων, μετατροπείς και μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων για τη μετάδοση ισχύος.






Είναι κινητήρα inverter NEO-WiFi προορίζονται για τέλειο έλεγχο της ταχύτητας electro κινητήρα, την εξοικονόμηση ενέργειας και έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.NEO-WiFi είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εύκολο στη χρήση, με αποσπώμενο πίνακα ελέγχου, remotable ασύρματο, τροφοδοτείται από την επαγωγή όταν τοποθετείται στην υποδοχή του στον κινητήρα ή με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες λιθίου. Ο σκοπός ενός ολοκληρωμένου κινητήρα-μετατροπέα είναι η εξοικονόμηση χρόνου και μείωση του κόστους. Προκαταρκτικές υπολογισμοί δείχνουν ότι οι παραδοσιακές μετατροπέα + καλώδια + rack συνολικού κόστους, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το πρόσθετο κόστος εργασίας, να κάνει ένα παραδοσιακό μετατροπέας πιο ακριβά από ό, τι NEO-WiFi.

Αρκετές ηλεκτρο κινητήρες μπορεί να ελεγχθεί με ένα μόνο αντιστροφέα (για παράδειγμα, μια νεο-WiFi 3kW μπορεί να διοικήσει 2 μοτέρ 1,5kW ή 4 κινητήρες 0,75kW). Επίσης, με ένα πληκτρολόγιο θα έχετε τη δυνατότητα να διοικήσει πολλά ΝΕΟΣ (μέχρι 99) (δείτε σχήμα).

   
 Οι κατασκευαστές των αντλιών, ανεμιστήρων και άλλα μηχανήματα μπορούν επομένως να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο "plug-in" του προϊόντος, χωρίς πλέον την ανάθεση των πελατών τους με την επικίνδυνη και δαπανηρή εργασίες εγκατάστασης.


Δείτε τον κατάλογο