Εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ για κινητά Εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ για κινητά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ για κινητά




Και στους λογαριασμούς του ρεύματος, η τεχνολογία είναι πλέον στην υπηρεσία  των καταναλωτών.
Ένα app διαθέσιμο για iOS & Android smartphones και tablets ώστε να είναι συμβατό με κάθε συσκευή εγκαινίασε λοιπόν η ΔΕΗ το οποίο και παρέχει πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της εταιρίας όπως:




Υπηρεσία e-bill info, που δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης λογαριασμών του τελευταίου 12μήνου για όλα τα ακίνητα των πελατών.

Επιπλέον, ο πελάτης ενημερώνεται με τον τρόπο που θα επιλέξει (SMS, push notification ή mail) ταυτόχρονα με την έκδοση του λογαριασμού του για τα βασικά στοιχεία, όπως το ποσό και η ημερομηνία πληρωμής. 


Εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση, με δυνατότητα αλλαγής της διεύθυνσης αποστολής του λογαριασμού και γρήγορη πρόσβαση στα συστήματα των τραπεζών που υποστηρίζουν την ηλεκτρονική πληρωμή των λογαριασμών ΔΕΗ με e-banking.

 

Εύρεση μέσω Google maps των πλησιέστερων σημείων για την εξόφληση των λογαριασμών, αλλά και των σημείων εξυπηρέτησης ΔΕΗ.


 Σύνδεση με τον ΔΕΔΔΗΕ για ενημέρωση σχετικά με τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος και τηλεφωνική επικοινωνία με το κέντρο βλαβών κάθε περιοχής.

Τέλος, η νέα εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να αποστέλλει ειδοποιήσεις για θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση των πελατών ανά γεωγραφική περιοχή, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες κατά περίπτωση.


INFO:

ΔΕΗ app for iOS

ΔΕΗ app for Android