Η έκθεση Light + Building 2016 Η έκθεση Light + Building 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η έκθεση Light + Building 2016


Η διεθνής εμπορική έκθεση για την τεχνολογία φωτισμού και κτιρίων Light+Building,  από 13 έως 18 Μαρτίου 2016 (λαμβάνει χώρα κάθε δυο χρόνια) στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης προσελκύοντας κορυφαίους αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικού χώρου, designers, πολιτικούς μηχανικούς, τεχνίτες, διανομείς, εμπόρους και κατασκευαστές.

 Το κύριο θέμα της Light+Building είναι η ενεργειακή απόδοση και το motto της φετινής έκθεσης είναι ‘digital – individual – networked’, καθώς έξυπνες λύσεις και μοντέρνο design αποτελούν τη βάση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
  

Η Light + Building είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο για το φωτισμό και τη δημιουργία υπηρεσιών τεχνολογίας και παρουσιάζει λύσεις που κόβουν την κατανάλωση ενέργειας ενός κτιρίου κατά την ίδια χρονική στιγμή με την αύξηση του επιπέδου άνεσης. 
  
Στην έκθεση,  εκπροσωπείται, από την τεχνολογία LED, μέσω φωτοβολταϊκών και ηλεκτροκίνηση, με έξυπνη συνήθειες ηλεκτρικής ενέργειας με έξυπνοι μετρητές και ευφυή δίκτυα. 
Χάρη στο συνδυασμό του φωτισμού και δικτυακών τεχνολογιών κτιρίων υπηρεσιών, οι εταιρείες μπορούν να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που συμβάλλουν αποφασιστικά στην αξιοποίηση του δυναμικού εξοικονόμησης ενέργειας των κτιρίων στο έπακρο.