Το NANOPROTECH Electric Το NANOPROTECH Electric

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το NANOPROTECH Electric


 

Αν δε το δεις, δύσκολο να το πιστέψεις! Κι όμως! Ένα προϊόν με απεριόριστες εφαρμογές τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση!




Το NANOPROTECH Electric έχει σχεδιαστεί για τη συντήρηση και αντιδιαβρωτική προστασία όλων των τύπων των ηλεκτρικών εξαρτημάτων και συσκευών: plugin ,λαμπτήρες ,Ηλεκτρικά εργαλεία, γεννήτριες, διακόπτες, κλπ και προστατεύει τον ηλεκτρικό εξοπλισμό όπως, ηλεκτρικοί κινητήρες, μετασχηματιστές, μονάδες παραγωγής ενέργειας από το νερό σε όλες του τις μορφές( βροχή, ατμός, πάγος κτλ).

 

Η Nanoprotech κατασκευάζει τα καλύτερα λιπαντικά και αντιδιαβρωτικά επιχρίσματα ηλεκτρικής μόνωσης στην αγορά σήμερα. Χρησιμοποιώντας νανοτεχνολογία που ξεπερνά σε απόδοση τα απλά έλαια και το PTFE (Τεφλόν), το Nanoprotech μετατοπίζει το 100% της υγρασίας μέσα σε δευτερόλεπτα και σχηματίζει μια ανθεκτική επίστρωση 2-3 micron που είναι αόρατη και εύκαμπτη.


Το Nanoprotech συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και όταν το προστατευόμενο αντικείμενο βυθίζεται στο θαλασσινό και το χλωριωμένο νερό. Η προστατευτική επικάλυψη είναι λειτουργική σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 112 ° έως + 320 ° F (-80 ° C έως + 160 ° C), και διατηρεί πλήρη προστασία κατά της διάβρωσης και της οξείδωσης, ακόμη και όταν εφαρμόζεται σε καλώδια που μεταφέρουν έως 100.000 βολτ!
 
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ARC

Το ηλεκτρικό τόξο (ARK) που εμφανίζεται σε διακόπτες και μοτέρ υψηλής τάσης κατά την διάρκεια ενεργοποίησής τους εξαφανίζεται μετά την προστασία τους με NANOPROTEC Electric.

Επίδραση του ηλεκτρικού τόξου είναι σημαντικά μειωμένη, ενώ αυξάνετε η διάρκεια ζωής του εξοπλισμού .

Ιδιότητες του NANOPROTECH Electric:
• Δημιουργεί μια αδιάβροχη και υδροαπωθητική επίστρωση.


• Μπορεί να εφαρμοστεί σε υγρές επιφάνειες.


• Γεμίζει ακόμα και μικροσκοπικές κοιλότητες που υπάρχουν στην


εφαρμοζόμενη επιφάνεια.


• Παρέχει ηλεκτρική αγωγιμότητα στο νερό.


• Παρέχει διηλεκτρική αντοχή των αγωγών.


• Χτίζει μονωτική επίστρωση( κινητήρες βραχυκυκλωμένοι).


• Προστατεύει από διαρροή ρεύματος στην επιφάνεια.


• Διατηρεί την υψηλή ελαστικότητα των επικαλυπτόμενων επιφανειών .


• Δεν προκαλεί επιβλαβείς επιπτώσεις και δεν καταστρέφει μέταλλα,


πλαστικά, καουτσούκ, γυαλί, βερνίκι, χρώματα, κεραμικά και ηλεκτρικές συσκευές.