Intelligent Power και το Κέντρο ελέγχου του κινητήρα (iPMCC) Intelligent Power και το Κέντρο ελέγχου του κινητήρα (iPMCC)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Intelligent Power και το Κέντρο ελέγχου του κινητήρα (iPMCC)

 

iPMCC είναι ένα σύστημα που να ενσωματώνει ευφυή προστασία κινητήρα ρελέ (Impr) σε μια ιδιαίτερα αξιόπιστη δύναμη και κέντρο ελέγχου του κινητήρα πίνακα.
 Συνδεσιμότητα με την εποπτεία και τον έλεγχο του συστήματος παρέχεται μέσω ενός βιομηχανικού δικτύου επικοινωνίας.



Η λύση αυτή χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις και υποδομές, με συνεχή ή υβριδικό διαδικασία, και κάθε φορά που η συνέχεια της υπηρεσίας αποτελεί προτεραιότητα.
Intelligent Protection ρελέ μοτέρ



Impr είναι το βασικό συστατικό μιας iPMCC. Είναι ένα ελεγχόμενο από μικροεπεξεργαστή της συσκευής. Παρακολούθηση και προστασία του κινητήρα γίνεται με βάση τις μετρήσεις από τους αισθητήρες, όπως μετασχηματιστές, μετασχηματιστές τάσης (ενσωματωμένη ή εξωτερική), θερμικό αισθητήρα, ανιχνευτής διαρροής προς τη γη, ... Από αυτές τις μετρήσεις και τις ρυθμίσεις, καθορίζει τους όρους σφάλμα ή των δυνητικών κινδύνων για τους κινητήρες και operators.According με το μοντέλο προστασίας κινητήρα, ένα Impr έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει πολλά είδη σφαλμάτων. Είναι μια μεγάλη βελτίωση σε σχέση με θερμικό ρελέ προστασίας.

 Επιπλέον, πολλές συμπληρωματικές λειτουργίες μπορούν να υλοποιηθούν από Impr: παρακολούθηση, ανησυχητικό, καταγραφής σφαλμάτων, στατιστικά, ανακοινώσεις, κλπ ...
 

1: Tesys Τ ρελέ προστασίας κινητήρα με δυνατότητα μητρική επικοινωνιών. Οι προστασίες με βάση τις τρέχουσες και θερμοκρασία.
2:. Module επέκτασης Tesys Τ ενσωμάτωση μέτρησης τάσης και προστασίες
4: emdedded CT Tesys Τ μπορεί να μετρήσει το ρεύμα διαρροής προς τη γη του 20% -500% του FLC (ρεύματος πλήρους φορτίου). Εξωτερικές CT μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πάρετε μια καλύτερη ακρίβεια (0.02-10A).
5, 6, 7:. Διαφορετικά είδη διεπαφών ανθρώπου μηχανής (1-προς-1, 1-προς-8, και 1-προς-Πολλά)Σχ . N73: Παράδειγμα του κινητικού ελέγχου και της προστασίας της αρχιτεκτονικής

Κέντρο ελέγχου του κινητήρα
  
Ένα Κέντρο Ελέγχου Κινητήρα (MCC) είναι ένας ηλεκτρικός πίνακας διανομής που συγκεντρώνει όλες τις εκκινητές κινητήρων της διαδικασίας, προκειμένου να οικοδομηθεί μια κεντρική εγκατάσταση. Motor συγκεντρωτισμό διαχείριση ορεκτικά ζητείται σε πολλές βιομηχανίες και υποδομές, προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία και συντήρηση. Αναλήψιμο MCC λειτουργικές μονάδες (FU), γνωστός και ως συρτάρια, χρησιμοποιούνται σε κρίσιμες εφαρμογές, καθώς είναι πιο βολικό για τη διαχείριση σε περίπτωση βλάβης. Το ελαττωματικό μίζα μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς να κλείνει ολόκληρο τον πίνακα.

Σταθερό ή αποσυνδεδεμένο τον FUs μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λιγότερο κρίσιμες εφαρμογές.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ MCC-τύπου πρέπει να είναι πλήρως συμβατή με το πρότυπο IEC 61439-1 και 61439 με 2 πρότυπα να εξασφαλίζουν τη διαθεσιμότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία της εφαρμογής. Σε μια διαμόρφωση iPMCC, επαλήθευσης του σχεδιασμού, ειδικά τεστ αύξηση της θερμοκρασίας, είναι απαραίτητη, διότι η Impr (ηλεκτρονική συσκευή) είναι ευαίσθητη στη θερμότητα. Επιπλέον, MCC θα πρέπει να παρέχει μια αξιόπιστη και αξιόπιστη σύνδεση διαύλου επικοινωνίας
 
Ένα MCC είναι διαφορετική από ένα καθολικό υπουργικού συμβουλίου με τον τρόπο που μια καθολική υπουργικό συμβούλιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να φιλοξενήσει μια ομάδα λίγων εκκινητές κινητήρων. Έχει χαμηλότερες απαιτήσεις ηλεκτρικά χαρακτηριστικά, και δεν παρέχει τον διαχωρισμό μεταξύ των εκκινητήρων κινητήρα σε διαφορετικές λειτουργικές μονάδες.Ως εκ τούτου, σε μια καθολική υπουργικό συμβούλιο πλήρης απενεργοποίηση θα είναι αναγκαία πριν από τις εργασίες συντήρησης ή οποιαδήποτε αναδιαμόρφωση των ορεκτικά.


Σύκο. N74: Παράδειγμα iPMCC: Okken πίνακα και συρτάρια από τη Schneider Electric



Ευνοούμενη του iPMCC προσφέρει σε σύγκριση με την παραδοσιακή λύση

Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λύσεις, μια iPMCC προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα τόσο στο σχεδιασμό του έργου και το στάδιο της εκτέλεσης καθώς και κατά το στάδιο της λειτουργίας.
Η πρόταση αξίας για τους αναδόχους κατά τη διάρκεια του σταδίου του έργου:
Βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του έργου
Μείωση των εργασιών μηχανικού, όπως τα ορεκτικά πιο τυποποιημένες πάνω από ένα ευρύτερο φάσμα των αξιολογήσεων,

Μείωση των επιτόπιων χρόνο καλωδίωση, χάρη στη χρήση του πεδίου λεωφορείων,

Μείωση του set-up του χρόνου χάρη στην απομακρυσμένη παραμετροποίηση των συσκευών ελέγχου κινητήρα.
Μειώνει το χρόνο από την ανάθεση
Επιτρέποντας την καλύτερη κατανόηση των αντιδράσεων της διαδικασίας, χάρη στην λεπτομερή διάγνωση και στατιστικά στοιχεία,

Επιτρέποντας την ταχύτερη καθορισμός σφαλμάτων και εντοπισμού σφαλμάτων,

Βοηθώντας να διορθώσετε τα προβλήματα της διαδικασίας εκκίνησης,

Επιτρέποντας χρόνος αναγωγής χάρη στο προ-επικυρωμένες λύσεις (αρχιτεκτονικές αναφοράς).
Η πρόταση αξίας για τους τελικούς χρήστες κατά το στάδιο λειτουργίας:
Βελτιωμένη η συνέχεια της υπηρεσίας
Την αύξηση της διαθεσιμότητας διαδικασία με την καλύτερη προστασία του μοτέρ και τα φορτία,

Χρησιμοποιώντας πιο ακριβείς αισθητήρες,

Χρησιμοποιώντας πιο ακριβή μοντέλα προστασία του κινητήρα.
Μειωμένη άκαιρη ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Συναγερμοί συχνά δίνουν χρόνο για να διορθώσετε το πρόβλημα πριν συμβεί ενεργοποίηση,

Οι όροι ταξίδι λεπτομερώς για να βοηθήσει διορθωτικές ενέργειες,

Στατιστικά στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συνεχή βελτίωση,

Καταγραφή όλων των παραμέτρων αλλαγές προστασία.
Μειωμένη Λειτουργικών Εξόδων
Μείωση του ενεργειακού κόστους,

Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας,

Βελτιστοποιημένη κατανάλωση ενέργειας, συγκριτική αξιολόγηση, την κατανομή του κόστους.
Μειωμένο κόστος συντήρησης
Λιγότερο χρόνο διακοπής,

Ταχύτερη πρόβλημα για τον καθορισμό,

Λιγότερο ανταλλακτικά απόθεμα μέρη,

Προληπτική συντήρηση στρατηγική.
Μειωμένο κόστος εξέλιξης και του χρόνου
Απλοποιημένη μηχανική,

Δεν απαιτείται καλωδίωση,

Απλοποιημένη set-up,

Ευκολότερη ρύθμιση της διαδικασίας και θέση σε λειτουργία.

Μια πλήρης iPMCC συγκεντρώνει τις γνώσεις και την εμπειρία της διανομής ηλεκτρικού ρεύματος, προστασία του κινητήρα και τον έλεγχο, την αυτοματοποίηση και την εγκατάσταση. Αυτός είναι ο λόγος που μόνο λίγες κορυφαίες εταιρείες διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και του αυτοματισμού μπορεί να προτείνει τη λύση αυτή
το είδα εδω