Ηλεκτρολογικά βιβλία από τον Στέλιο Αντωνόπουλο Ηλεκτρολογικά βιβλία από τον Στέλιο Αντωνόπουλο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Ηλεκτρολογικά βιβλία από τον Στέλιο Αντωνόπουλο


   

Επειδή πολλοί, ιδιαίτερα νέοι, συνάδελφοι με ρωτούν για τα επαγγελματικά δικαιώματα των Ανωτάτων - Ανώτερων Μέσων Τεχνικών σχολών, Ηλεκτρολόγων , την σχετική Νομοθεσία που καθορίζει τα επαγγελματικά δικαιώματα τους, καθώς και τα έντυπα χορήγησης των αδειών άσκησης του επαγγέλματος του Ηλεκτρολόγου. Αποφάσισα να ανοίξω ένα καινούργιο κύκλο άρθρων με τους αξιόλογους συγγραφείς ,δάσκαλους,καθηγητές, του ηλεκτρολογικού τομέα που σκοπό έχουν την σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση το ηλεκτρολόγων,σπουδαστών άλλα και των επαγγελματιών Ηλεκτρολόγων.

 

Ο Ιστότοπος elektro-logika,

Ανήκει στον Στέλιο Αντωνόπουλο ο οποίος θα αναφέρεται στην συνέχεια ως ιδιοκτήτης του, που τον δημιούργησε για να παρουσίαση το συγγραφικό του έργο, χρήσιμο σε Ηλεκτρολόγους – Μηχανολόγους- Αρχιτέκτονες, και να προσφέρει πληροφορίες σε όσους ασχολούνται με τις Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Κτιρίων. και με Ηλεκτρομηχανολογικές Κατασκευές.

(http://sites.google.com/site/santonopoulossa/) ((http://www.santonopoulos.com)

Στο Ισότοπο elektro-logika γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το περιεχόμενο του να είναι αξιόπιστο, ακριβές και η προσέγγιση των θεμάτων να γίνεται με σαφήνεια και διεξοδικότητα ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε ένα σύνολο κατά το δυνατό ολοκληρωμένο αλλά και κατανοητό.

Επίσης Θα βρείτε αρκετά στοιχεία για τα θέματα Ηλεκτροτεχνία, Ηλεκτρικών μετρήσεων, Τυλιγμάτων ηλεκτρικών μηχανών , Κατασκευή Μετασχηματιστών, Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων , Ανελκυστήρων μηχανικών και υδραυλικών, βλάβες και επισκευές Ηλεκτρικών Κινητήρων.
Ακόμα θα περιλαμβάνει Ερωτήσεις-Απαντήσεις χρήσιμες για την απόκτηση άδειας εργολάβου Ηλεκτρολόγου.
Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει μπορείτε να μας ρωτήσετε.

Τέλος προτάσεις, ιδέες, και υποδείξεις είναι καλοδεχούμενες στο βιβλίο επισκεπτών , αλλά και στο e-mail

stel.antonopoulos@gmail.com