ΣΥΝΕΔΡΙΟ INTERNET OF THINGS ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ INTERNET OF THINGS ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

ΣΥΝΕΔΡΙΟ INTERNET OF THINGS ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ


    
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου «Internet of Things: Identifying business opportunities» που διοργάνωσε η εφημερίδα Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, υπό την αιγίδα των ΕΕΚΤ, BCS Hellenic Sector, ITSMF Hellas, ITE, ΣΕΚΕE, ΣΕΠΕ και με την υποστήριξη του ΕΙΠ, της ΕΕΔΕ, στις 25 Νοεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.
Οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και εφαρμογές σε επίπεδο B2B και B2C, οι μελλοντικές τάσεις, νέες ιδέες και επιχειρηματικές ευκαιρίες, καθώς και πολλά παραδείγματα με εφαρμογές του Internet of Things σε διαφορετικούς κλάδους της αγοράς ήταν μερικά από τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο του συνεδρίου.

Ο Εμπορικός Διευθυντής Τομέα ΙΤ της Schneider Electric για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, Γεώργιος Δριτσάνος παρουσίασε στους συνέδρους cases για την ενεργειακά αποδοτική διαχείριση υποδομών στην εποχή του ΙοΤ και αναφέρθηκε στους έξυπνους μετρητές του ΑΔΜΗΕ, έργο που έχει αναλάβει η εταιρεία του. Τόνισε ότι «δεν πρέπει κανείς να τρομάζει με το ΙοΤ, είναι εφικτό και υπάρχουν εργαλεία για την απόδοση της επένδυσης». Πρόσθεσε ακόμα ότι «Στην Schneider Electric στόχος μας είναι να δημιουργούμε τεχνολογίες που θα επιτρέπουν την αποδοτικότερη διαχείριση της ενέργειας. Οι λύσεις και τα προϊόντα μας υποστηρίζουν τη λεγόμενη Λειτουργική Ευφυΐα».

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου