ELEC TEC 2016 ELEC TEC 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

ELEC TEC 2016

Πρόκειται για μια νέα έκθεση, μοναδική στο είδος της, που θα διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ηλεκτρολογικού Υλικού και του Φωτισμού


Εντυπωσιακό το ενδιαφέρον των εταιρειών για συμμετοχή τους στην έκθεση.




H ελληνική αγορά στηρίζει την 1η ELEC TEC 2016 (www.elec-tec.gr ). Πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της έκθεσης.

  • Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων – Βιοτεχνών και Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού διοργανώνει τον Θεσμό "ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ".     

  •                                                                                                                                                         Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θεσμοθετείται ένας ετήσιος διαγωνισμός διάκρισης ελληνικών ηλεκτρολογικών προιόντων με τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ». 

  • Στόχος του Θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση της ποιότητος, της αξιοπιστίας και της ασφάλειας που παρέχουν τα ηλεκτρολογικά προιόντα που κατασκευάζονται στην χώρα μας.   Η τελετή απονομής διακρίσεων των ελληνικών προιόντων θα γίνει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου σε αίθουσα του MEC Παιανίας, σε συνδυασμό με επίσημο δείπνο. (www.facebook.com/psbbphy )



  • Διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο (27 και 28 Φεβρουαρίου 2016) της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων - Π.Ο.Σ.Ε.Η..  Το Προεδρείο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την οργάνωση του Συνεδρίου (θεματολογία, εισηγήσεις, παρεμβάσεις, οργάνωση, κ.λ.π), το οποίο θα παρακολουθήσουν ηλεκτρολόγοι από όλη την Ελλάδα. (www.poseh.gr)

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι διαδικασίες για τη διοργάνωση από την «Τεχνοεκδοτική Τ-Press» της 1ης διεθνούς έκθεσης elec.tec.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στο MEC (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο) (www.mec.gr ), επί της λεωφόρου Αθηνών - Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής.
 Πρόκειται για μια νέα έκθεση, μοναδική στο είδος της, που θα διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ηλεκτρολογικού Υλικού και του Φωτισμού.
 Κατηγορίες εκθετών: Κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς ηλεκτρολογικού, φωτιστικού, τηλεπικοινωνιακού και ηλεκτρονικού υλικού, συστημάτων αυτοματισμού, ασφαλείας και ελέγχου, λογισμικού και εργαλείων, καθώς και επιχειρήσεις παραγωγής, διανομής και διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας.
Κατηγορίες επισκεπτών: Έμποροι ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες, εργολήπτες και μηχανικοί, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μελετητές, διακοσμητές και στελέχη δημοσίων οργανισμών και τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα προσκληθούν επίσης συνδικαλιστικοί φορείς (ομοσπονδίες και σωματεία των ενδιαφερόμενων κλάδων), εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρεσβείες κ.ά.
 Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
  • στο τηλέφωνο: 210 6800470  ή
  • στα e-mails:  
              • tpress@tpress.gr
              • vmourta@tpress.gr
              • petropoulos@tpress.gr
 

Στο διαδίκτυο τα site:
 θα παρέχουν διαρκώς, σε εκθέτες και επισκέπτες, κάθε χρήσιμη πληροφορία.