H χρήση Φωτοχρωματικού LED H χρήση Φωτοχρωματικού LED

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

H χρήση Φωτοχρωματικού LED


 
H χρήση Φωτοχρωματικού LED, έχει αναπτυχθεί ως μια πρωτοποριακή ιδέα για το φωτισμό των δημόσιων χώρων
   
. Με την τεχνολογία του Φωτοχρωματικού LED δημιουργούμε φως που ταιριάζει απόλυτα με την ευαισθησία του ανθρώπινου ματιού τις νυχτερινές ώρες. Με αυτό τον τρόπο, καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια από ό, τι απαιτείται από ότι με τους συμβατικούς λαμπτήρες, ενώ την ίδια στιγμή παρέχεται καλύτερη ορατότητα .



 Το φωτιστικό LED Apollo, ως καινοτόμο προϊόν, έχει ενσωματώσει τη γνώση της οπτικής αντίληψης με τις νεότερες τεχνολογίες LED και φωτισμού - μια Ευρωπαϊκή ανακάλυψη η οποία έφερε επανάσταση στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης του δημόσιου φωτισμού. Τα συστήματα φωτισμού LED που διαθέτουμε, μας προσφέρουν μια σημαντική συμβολή στη βιωσιμότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των εκπομπών CO2. Η αλόγιστη κατανάλωση ενέργειας στον δημόσιο φωτισμό είναι μία ιστορία που θα ανήκει στο παρελθόν.
 
Το Φωτοχρωματικό φωτιστικό LED εφαρμόζεται σε κατοικημένες γειτονιές , σε πάρκα και χώρους στάθμευσης, σε δημοτικούς δρόμους, σε λιμάνια και μαρίνες. Επίσης, εφαρμόζεται σε περιοχές όπου η φωτορύπανση πρέπει να περιορίζεται στο ελάχιστο, όπως σε περιοχές με ιδιαίτερο φυσικό κάλος, επίσης σε μνημεία, αρχαιότητες κ.α. όπου τα συστήματα αυτά φωτισμού μας έχουν αποδείξει την προστιθέμενη αξία τους. Η αποστολή μας Το Φωτοχρωματικό LED αγωνίζεται για μια ταχεία μετάβαση από τον συμβατικό φωτισμό, σε μία βιώσιμη και υψηλής ποιότητας εναλλακτική λύση, με βάση τα LED.

Η εταιρεία μας NORATEX ABEE, έχει σαν στόχο την ενημέρωση του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για τα πλεονεκτήματα εφαρμογής της προηγμένης τεχνολογίας του Φωτοχρωματικού LED.

 ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ luminous efficacy ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ

 Η ιδέα Συνδυάζουμε τη γνώση της οπτικής αντίληψης με τις νεότερες τεχνο- λογίες LED και φωτισμού. Οι πηγές φωτός στα Φωτοχρωματικά φωτιστικά Apollo αποτελούνται από κόκκινο, πράσινο και μπλε LED. Με αυτήν την έννοια του RGB, ένα βέλτιστο φάσμα φωτός έχει αναπτυχθεί ώστε να επιτυγχάνεται εξαιρετική όραση με λίγη ενέργεια. Στα σχετικά χαμηλά επίπεδα φωτός που παρέχονται από το δημόσιο φωτισμό μέχρι 10 lux (περίπου 0,6 cd/m2), τα μάτια μας είναι κατά κύριο λόγο ευαίσθητα στο πράσινο και μπλε φως. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί για παράδειγμα, από το γεγονός ότι οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να δουν την μπλε απόχρωση του φεγγαριού. Για το λόγο αυτό, τα φώτα αυτά περιέχουν σχετικά πολύ πράσινο και μπλε.
 Το κόκκινο, προστίθεται για τη βελτίωση της αντίληψης των χρωμάτων. Με τον τρόπο αυτό, έχουμε αναπτύξει μαζί με το, τέσσερα φωτεινά χρώματα, το καθένα με τη βέλτιστη εφαρμογή του.

 Η βασική αρχή είναι μια υψηλή αναλογία S/P για την μέγιστη ενεργειακή εξοικονόμηση. 1800 1600 1400 1200 1000 800 600 400 200 0 Scotopic Mesopic Photopic 380 420 460 500 540 580 620 660 700 wavelength (nm) Δείκτης S/P Ο λόγος S/P είναι ένα χαρακτηριστικό ενός φάσματος και ορίζεται ως ο λόγος μεταξύ νυχτερινής όρασης (σκοτοπικής, scotopic) και της ημερήσιας όρασης (φωτοπικής, photopic).
   
 Ο Δημόσιος φωτισμός, με υψηλό λόγο S/P, απαιτεί λιγότερη ενέργεια για να επιτευχθεί το ίδιο επίπεδο ορατότητας και με αυτό τον τρόπο έχουμε περισσότερη ορατότητα με λιγότερη ενέργεια.