Τα θερμαινόμενα συρτάρια Τα θερμαινόμενα συρτάρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Τα θερμαινόμενα συρτάρια




   

Πάντοτε ζεστό φαγητό και ζεστά πιάτα. Θερμαινόμενα συρτάρια Siemens.


Το φαγητό είναι έτοιμο αλλά οι καλεσμένοι δεν έχουν φτάσει ακόμα; Αν σας τύχει αυτό, μπορείτε να βασιστείτε στα ευρύχωρα και κομψά θερμαινόμενα συρτάρια της Siemens. Είναι σχεδιασμένα ώστε να διατηρούν το φαγητό, ποτά, αλλά και πιάτα σε σταθερή θερμοκρασία από 30°C έως 80°C.




Πολλές διαφορετικές λειτουργίες. Για κορυφαία μαγειρική απόλαυση.



Τα θερμαινόμενα συρτάρια της Siemens αποτελούν ένα πρακτικό και κομψό συμπλήρωμα στην κουζίνα σας. Παρέχουν πολλές λειτουργίες για επαγγελματικό μαγείρεμα και συμβάλλουν στην κορυφαία μαγειρική απόλαυση, καθώς διατηρούν φαγητά και ποτά σε σταθερή θερμοκρασία, θερμαίνουν κατάλληλα τα πιάτα, αλλά και βοηθούν τη ζύμη να φουσκώνει, τα παγωμένα φαγητά να ξεπαγώσουν, ενώ συμβάλλουν και στο απαλό μαγείρεμα.

Τα θερμαινόμενα συρτάρια συμπληρώνουν επίσης ιδανικά την εντοιχιζόμενη πλήρως αυτόματη καφετιέρα Siemens. Δημιουργούν μία οπτικά ενιαία μονάδα και ένα πρακτικό σύνολο.


Μοντέρνα σχεδίαση. Κλασική Siemens.


Τα θερμαινόμενα συρτάρια Siemens δεν είναι απλά εντυπωσιακά λειτουργικά. Με το αξεπέραστο στυλ και τη χρήση κορυφαίων υλικών όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας και το γυαλί, ενισχύουν το design της κουζίνας σας.

Και πάνω απ' όλα: το design των θερμαινόμενων συρταριών μας ταιριάζει απόλυτα με κάθε άλλη συσκευή Siemens. Με επιφάνειες και χειριστήρια ίδιας σχεδίασης, δημιουργούν ένα λειτουργικό και οπτικό σύνολο.



Απόλυτη ευκολία. Απλός χειρισμός.



Τα θερμαινόμενα συρτάρια της Siemens είναι ιδιαιτέρως απλά στο άνοιγμα και το κλείσιμο. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν μία κομψή ανοξείδωτη λαβή, άλλα διαθέτουν μία άλλη, πολύ βολική λειτουργία – σπρώξτε ελαφρά τη γυάλινη πρόσοψη και το συρτάρι θα ανοίξει ή θα επιστρέψει στην κλειστή θέση μόνο του. Σε αυτή τη σχεδιαστική εκδοχή, τα θερμαινόμενα συρτάρια διακρίνονται για την απλή κομψότητά του που αναβαθμίζει την κουζίνα σας.

Στο εσωτερικό του θερμαινόμενου συρταριού υπάρχουν ανοξείδωτες επιφάνειες και μία θερμή επιφάνεια από γυαλί ασφαλείας που κάνουν το καθάρισμα παιχνιδάκι.