Θερμαντήρες για ηλεκτρολογικούς πίνακες ερμαρια Θερμαντήρες για ηλεκτρολογικούς πίνακες ερμαρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Θερμαντήρες για ηλεκτρολογικούς πίνακες ερμαρια




 
Θερμαντήρες με αντίσταση

Για να αποφευχθεί ο σχηματισμός συμπύκνωσης στο εσωτερικό του περιβλήματος λόγω της υψηλής υγρασίας ή χαμηλές θερμοκρασίες
Για την αναθέρμανση του ηλεκτρικού πίνακα, όταν η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή για τα συστατικά για να λειτουργήσει σωστά (ιδανικό σχετική υγρασία κάτω από 60% HR)

Μεγάλη γκάμα λύσεων θέρμανσης.

Εξαιρετικά λεπτοι θερμαντήρες (ΝΕΟ):



Το Ultra thin θερμάστρα είναι μια θερμάστρα σιλικόνης σε συνδυασμό με συστατικά από fiberglass. Επειδή η ΠΘ είναι τόσο συμπαγής αυτό μπορεί εύκολα να ταιριάζει σε χώρους που δεν χρησιμοποιούνται συνήθως σε ένα περίβλημα, όπως τα πλευρικά τοιχώματα, το πίσω μέρος του πόρτας ή του πίσω μέρους της πλάκας στερέωσης.


Μονωμένα μονάδες θέρμανσης αντίστασης
Συγκροτήματα για την θέρμανση αντίστασης Αλουμινίου

Και οι δύο εκδόσεις με μόνωση και αλουμινίου έχουν ανεμιστήρα εξοπλισμένα αντιστάσεις μοντέλα που εγγυώνται σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του θαλάμου

Γενικά χαρακτηριστικά της προσφοράς:
40 μοντέλα που είναι διαθέσιμα
Οι εκδόσεις με φυσική συναγωγή ή ανεμιστήρα (εξαρτάται από την εφαρμογή)
Θέρμανση ισχύος από 10W έως 550W
Τάση εισόδου: 12V σε 420V AC / DC
Πιστοποιήσεις & Εγκρίσεις: CE, UL, VDE (για ορισμένα μοντέλα

Οφέλη

Θερμότητας με ασφάλεια!

Αξιόπιστος

Η υγρασία του πίνακα μπορεί να ελεγχθεί με ακρίβεια
Λεπτό και συμπαγές μέγεθος
Θερμότητας PTC ή αντίσταση της τεχνολογίας
Διαφορετικές εκδοχές θερμάστρα arquitecture είναι διαθέσιμα (θερμότητας εγγύτητας, γρήγορη θερμότητα, διάχυτη θερμότητα, ...)


Τα μοντέλα ανεμιστήρα εξοπλισμένα βοηθήσει να δημιουργηθεί μια εσωτερική βεβιασμένης κυκλοφορίας αποφεύγοντας τα καυτά σημεία

Εφαρμογές


Θερμαντήρες αντίστασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δύο λόγους:
Για την αναθέρμανση του ηλεκτρικού πίνακα, όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι πολύ χαμηλή για τα συστατικά για να λειτουργήσει σωστά.

Για να αποφευχθεί ο σχηματισμός των επιπέδων συμπύκνωσης ή υψηλή υγρασία.

Το δεύτερο φαινόμενο μπορεί να προκαλέσει βραχυκυκλώματα, πρόωρη οξείδωση των επαφών, η διάβρωση των μεταλλικών μερών και, ειδικότερα, του περιβλήματος, μια σημαντική μείωση της ζωής των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

Συμπύκνωση λαμβάνει χώρα όταν η θερμοκρασία πέφτει απότομα κάτω από την θερμοκρασία του σημείου δρόσου.

Για να αποφευχθεί αυτό, είναι απλά αναγκαίο να διατηρηθεί η θερμοκρασία στο εσωτερικό του περιβλήματος κατά μερικούς βαθμούς πάνω από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος του περιβάλλοντος.

Χάρη στο σχεδιασμό τους, οι θερμαντήρες ενθαρρύνουν φυσική συναγωγή και εγγυάται γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση μέσα στο περίβλημα.

Τέλος, ένας θερμαντήρας αντίστασης, όταν συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό ελεγκτή ακριβή, ολόκληρο το σύστημα είναι 50% πιο ενεργειακά αποδοτικές.